Primisimo FC 3-3 5:6 pkValcíři Chomutov C.F. (142 - 141)
- paráda chlapci

Ďakujem všetkým managerom za účasť v turnaji. Papovi ešte raz srdečne gratulujeme

Moderator: Czech Moderators
Takéto slová tešiaPrim wrote:
... A Milkovi, jakozto organizatorovi, diky za velice prijemny turnaj!
Tentokrát ti prvenstvo ušlo o chlp...možno nabudúceBig El wrote:No, vždyť to povídám. Skoro jsem se trefil.
No jo. George mě překvapil. Nebýt jeho postupu, měl jsem čistý štítMilko wrote:Tentokrát ti prvenstvo ušlo o chlp...možno nabudúceBig El wrote:No, vždyť to povídám. Skoro jsem se trefil.
Ja som prekvapil aj sám sebaBig El wrote:No jo. George mě překvapil. Nebýt jeho postupu, měl jsem čistý štítMilko wrote:Tentokrát ti prvenstvo ušlo o chlp...možno nabudúceBig El wrote:No, vždyť to povídám. Skoro jsem se trefil.
No to ešte neviem, či budeš figurovať v ďalšom ročníku...záleží na tom, či ma v pondelok v lige necháš vyhrať...oliwapol wrote:Žádná sláva,jen 2 správné tipy,se musím zlepšit v dalším ročníku
Ještě ho snad začneš prosit, neMilko wrote:No to ešte neviem, či budeš figurovať v ďalšom ročníku...záleží na tom, či ma v pondelok v lige necháš vyhrať...oliwapol wrote:Žádná sláva,jen 2 správné tipy,se musím zlepšit v dalším ročníku
Neškemrá. Mezi škemráním a vydíráním je zásadní rozdílšutr wrote:Ještě ho snad začneš prosit, neMilko wrote:No to ešte neviem, či budeš figurovať v ďalšom ročníku...záleží na tom, či ma v pondelok v lige necháš vyhrať...oliwapol wrote:Žádná sláva,jen 2 správné tipy,se musím zlepšit v dalším ročníku![]()
Dajo řekni k tomu něco, Miloš škemrá aby ho Oliva nechal v lize vyhrát, či co
![]()
![]()
![]()
Ale copak copak pán chce dělat nátlakyMilko wrote:No to ešte neviem, či budeš figurovať v ďalšom ročníku...záleží na tom, či ma v pondelok v lige necháš vyhrať...oliwapol wrote:Žádná sláva,jen 2 správné tipy,se musím zlepšit v dalším ročníku