(Naštěstí máme čelo obsazené více hráči, tak doufejme, že i po tomto kole bude ve vedení hráč PC Bonner

Moderator: Czech Moderators
Kráááááááása. Ačkoli víc potěšilo toto:mrakoplas44 wrote:Josta Johannes z týmu Team Herbalife a 600. gól turnaje. Gratulace.
V tom případě se těším na osmifinále...Big El wrote:Kráááááááása. Ačkoli víc potěšilo toto:mrakoplas44 wrote:Josta Johannes z týmu Team Herbalife a 600. gól turnaje. Gratulace.
Team Herbalife - FC Hostage 3:2 (126:124)
Josta svým gólem zvyšoval na 2:0 a dodal nám dostatek klidu. Zbytek zápasu jsme zvládli a pokud Papa nevypustí zápas s PaToMem, jsme velmi blízko postupu
MILANEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! Bojuuuuuuuuuuj!!! Já nechci rejPala!!! Stačí mi s ním ten dnešní grupáč.palo wrote:V tom případě se těším na osmifinále...Big El wrote:Kráááááááása. Ačkoli víc potěšilo toto:mrakoplas44 wrote:Josta Johannes z týmu Team Herbalife a 600. gól turnaje. Gratulace.
Josta svým gólem zvyšoval na 2:0 a dodal nám dostatek klidu. Zbytek zápasu jsme zvládli a pokud Papa nevypustí zápas s PaToMem, jsme velmi blízko postupu
Big El wrote:MILANEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! Bojuuuuuuuuuuj!!! Já nechci rejPala!!! Stačí mi s ním ten dnešní grupáč.palo wrote: V tom případě se těším na osmifinále...
Jinak až teď jsem si všimnul, že výhra byla draze, velmi draze vykoupena. Béčkové LB zraněné na 10 dní. A vzhledem k tomu, že kope skoro stejně, jako Áčkové a žádné další nemáme, tak je to vcelku zářez...Big El wrote:Kráááááááása. Ačkoli víc potěšilo toto:mrakoplas44 wrote:Josta Johannes z týmu Team Herbalife a 600. gól turnaje. Gratulace.
Tak to bude fakt těžký, ale jestli to chceš celé vyhrát tak je to dobrý soupeř.tomkycz wrote:hmm tak my jsme věděli že dnes musíme vyhrát ale bohužel se to nepovedlo. takže ikdyž máme postup ze skupiny zajištěn, je to pro nás konečná.
Litomerice losers Club de Fotbal 2 - 2 FC Lancre
výkony 125:121, u nás dvě redky 81,82 minuta...![]()
v šestnáctifinále nás čeká patrick a jeho PC Bonner, takže potěš pánbůh...
By mě jenom zajímalo, za co mu diváci tleskali. To jako stihl za tu necelou minutu předvést i něco z fotbalu?impossible wrote:Mission Impossible 0 - 1 FC unREAL Ostrava 118 - 121
1' Joel 'odehrej to' Travassos je vyloučen za tvrdý zákrok. Řekl rozhodčímu: 'On je můj přítel, můj přítel', ale ten na to nedbá a tahá červenou, smutný odchod do kabin mu zpříjemňují diváci, kteří jeho šourání ze hřiště doprovázejí potleskem.
Tak jsme vytvorili klubovy rekord v rychlosti ziskane redky. Toto nam bohuzel prohralo zapas a tak nas souper sice bodove dotahl, ale skore hraje v nas prospech. V poslednim zapase bude nase jedenactka znacne disciplinovanejsi.