Divize A

Moderator: Czech Moderators

oslicek
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by oslicek »

PaTTTTrick wrote:Tak oslíček se nám na stará kolena rozhodl zkusit štěstí v tolik nenáviděném poháru?
ano, psko nahoře psal, že SP pohár vypouští, proto sem se rozhodl, že tedy pohár zkusím.

no, na rovinu - nevidím 6 týmů na jejichž úkor bych se zachránil, tak než se tady plácat a všechno prohrávat, tak si zkusím alespoň vylepšovat náladu středeční rána. nicméně ve chvíli, kdyby 4-5 týmů začalo vyprodávat a viděl bych reálnou šanci zachránit se, tak bych pohár s radostí taky vypustil. ale to asi nehrozí.

jinak radostně se kouká na áčko jak nováčci převzali štafetu od starých psů. doufám, že z toho bude zase min. jedna bedna letos!
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

parádní týden mají za sebou Valcíři.. :)

:arrow: pondělí - domácí remíza s Raffinem po výkonech 149:150
:arrow: úterý - výhra u Jeremyho 0:1 po výkonech 134:143
:arrow: středa - úspěšné vypadnutí z poháru :)
:arrow: čtvrtek - výhra nad Oslíčkem v poměru 2:1 po výkonech 145:140
:arrow: pátek - velmi cenná výhra nad Temosou venku 0:1 po výkonech 139:146

a ve výsledku nám to dává 2. místo se ztrátou 3 bodů na Raffina, za mnou je o bod RSTeam (toho mám v pondělí doma) a také o bod Remedy (s ním hraju v úterý,ale venku)

budeme bojovat i dál :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
acskncl

Post by acskncl »

Tak u oslicku se slavi, druhej dobrovolnik se uz prihlasil :mrgreen:
Polak to tuhle sezonu zkusil bez konzultaci a po dvou tydnech hazi flintu do zita......
Na ceste do propadliste dejin.
Papa Bouba Diop

dneska konečně bájných 150 :lol: poprvé v historii Valcířů a zrovna dneska se to náramně hodilo :)

Valcíři Chomutov - RSTeam 3:2 ( :!: 150 :!: :147)

zítra proti Remedymu venku příjde téměř jistě ztráta a nejspíš i prohra.. :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
kopeckar

Post by kopeckar »

Papa Bouba Diop wrote:dneska konečně bájných 150 :lol: poprvé v historii Valcířů a zrovna dneska se to náramně hodilo :)

Gratulace. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Papa Bouba Diop

kopeckar wrote:
Papa Bouba Diop wrote:dneska konečně bájných 150 :lol: poprvé v historii Valcířů a zrovna dneska se to náramně hodilo :)

Gratulace. :mrgreen:
díky :)
Big El

Post by Big El »

Papa Bouba Diop wrote: ...
A doufám, že remedyho porazíš. Odpoledne tu špionoval, tak si jistě přečetl, že počítáš s prohrou. Bylo by milé připravit mu překvápko. Jistě by byl také potěšen :P
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
oslicek

Post by oslicek »

Papa Bouba Diop wrote:dneska konečně bájných 150
pěkná práce - to smrdí medailí! moc týmů podle mě 150 nedává - u nás v suterénu tohle dáváme jako součet dvou zápasů :lol:

já sem dneska zabejčil venku - doufám, že se zítra Hernán nějak nepochlapí, protože šest bodů za týden by bylo úžasných.

Hala Madrid mě překvapil, že rozprodává - měl skvělý tým, ale nikdy neodkázal udělat ten poslední krok - něco jako resi, který byl tolikrát strašně blízko a nikdy to neklaplo. ještě čtyři týmy by to chtělo, aby začaly co nejdřív rozprodávat :roll:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

oslicek wrote:Hala Madrid mě překvapil, že rozprodává - měl skvělý tým, ale nikdy neodkázal udělat ten poslední krok - něco jako resi, který byl tolikrát strašně blízko a nikdy to neklaplo.
Ich nemôžeš porovnávať. Resi to vedel hrať, proste mal smolu, Hala Madrid si akurát nakúpil dosť slušný tím za peniaze, čo vyobchodoval, ale inak, asi som ešte nevidel manažéra v áčku, ktorý tak veľmi nezvládal túto hru ako Poliak.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
xixor

Post by xixor »

Hippopotamus wrote: Ich nemôžeš porovnávať. Resi to vedel hrať, proste mal smolu, Hala Madrid si akurát nakúpil dosť slušný tím za peniaze, čo vyobchodoval, ale inak, asi som ešte nevidel manažéra v áčku, ktorý tak veľmi nezvládal túto hru ako Poliak.
Trefná analýza.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
oslicek

Post by oslicek »

Hippopotamus wrote:
oslicek wrote:Hala Madrid mě překvapil, že rozprodává - měl skvělý tým, ale nikdy neodkázal udělat ten poslední krok - něco jako resi, který byl tolikrát strašně blízko a nikdy to neklaplo.
Ich nemôžeš porovnávať. Resi to vedel hrať, proste mal smolu, Hala Madrid si akurát nakúpil dosť slušný tím za peniaze, čo vyobchodoval, ale inak, asi som ešte nevidel manažéra v áčku, ktorý tak veľmi nezvládal túto hru ako Poliak.
jo, v tom srovnání manažerských dovedností máš určitě pravdu. pamatuju teda v áčku víc horších manažerů (dokonce válčící o špici) třeba polské babelki (pravidelně vybíral snad nejhorší možné rozestavení včetně pokynů, které mu neslo nejméně bodů v součtu). hala neuměl nastavit penalty, ale jinak sem u něj poslední dvě sezóny nějaké dramatické neznalosti nepozoroval. uniklo mi něco?

jinak mezi neználky patří i spousta Čechů (včetně mě) - ve vedlejší sekci bylo tak před dvěma lety oddělení: "dostal sem se do áčka a ani nevím jak." nebo nějak podobně, kde jsme se předháněli ve svých neznalostech.
mj. chtěl sem nedávno po čtyřech slovutných manažerech, aby mi řekli koeficienty obrany, zálohy a útoku pro různé taktiky a nepochodil sem a to někteří v nich hráli áčko léta nebo ho dokonce vyhráli. a nezkoušel sem je, také to nevím.
Papa Bouba Diop

tak po prohře u Remedyho jsem si dnes trochu spravil chuť další 150tkou :lol: nicméně to na prvních příčkách nic podstatného nemění..

Valcíři Chomutov - PANATHINAIKOS 2010 2:1 (150:145)

zítra doma s PaTTrickem, rozhodčí 99%..to může dopadnout jakkoliv :)
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Papa Bouba Diop wrote:tak po prohře u Remedyho jsem si dnes trochu spravil chuť další 150tkou :lol: nicméně to na prvních příčkách nic podstatného nemění..

Valcíři Chomutov - PANATHINAIKOS 2010 2:1 (150:145)

zítra doma s PaTTrickem, rozhodčí 99%..to může dopadnout jakkoliv :)
my už se na Vás chystáme.... sice nás trošku překvapila dnes přímá redka pro golmanské A-čko, ale i tak cítíme při tomto rozhodčím nějaké body ve vzduchu :twisted:

Edit: Tak koukám, že si na mě ve velkém podepisoval nové smlouvy... to máme radost že se nás ještě někdo, navíc před pátečním zápasem po poháru, bojí :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Valcíři Chomutov C.F. - PC Bonner 2:3 (134:140 při 99% rozhodčím)
Jsem rád, že jsem lokální Chomutovské derby vyhrál... na druhou stranu je mi líto, že jsem obral o body už druhého Čecha ze špičky, ale aspon belgáni vidí, že u nás se body nedávají zadarmo :-)

Edit: v odvetě u Bonnerů nás čeká pro změnu 88% rozhodčí :-)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Papa Bouba Diop

PaTTTTrick wrote:Valcíři Chomutov C.F. - PC Bonner 2:3 (134:140 při 99% rozhodčím)
Jsem rád, že jsem lokální Chomutovské derby vyhrál... na druhou stranu je mi líto, že jsem obral o body už druhého Čecha ze špičky, ale aspon belgáni vidí, že u nás se body nedávají zadarmo :-)

Edit: v odvetě u Bonnerů nás čeká pro změnu 88% rozhodčí :-)
no rozhodčí s tím zamíchal hezky :) nicméně tak i tak by to na výhru nebylo,aspon že ztratil i Remedy :) doma ale s žádnou procházkou růžovým sadem nepočítej..já si na tebe ještě něco připravím :lol:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”