Ešte som s tebou nevyhral, žeby sa mi to podarilo terazky??ps2512 wrote:Ale on nepíše že postupuje, ale že se v tom osmifinále se mnou střetne![]()

Moderator: Czech Moderators
Ešte som s tebou nevyhral, žeby sa mi to podarilo terazky??ps2512 wrote:Ale on nepíše že postupuje, ale že se v tom osmifinále se mnou střetne![]()
Terazky seš majoromGeorgeTT wrote:Ešte som s tebou nevyhral, žeby sa mi to podarilo terazky??ps2512 wrote:Ale on nepíše že postupuje, ale že se v tom osmifinále se mnou střetne![]()
Ako hovorieva Steve Wonder, uvidímeps2512 wrote:Terazky seš majoromGeorgeTT wrote:Ešte som s tebou nevyhral, žeby sa mi to podarilo terazky??ps2512 wrote:Ale on nepíše že postupuje, ale že se v tom osmifinále se mnou střetne![]()
![]()
No nevím nevím, nenechám to bez boje
To bude Milan koukat.Papa Bouba Diop wrote:sakra a už zas ve střelcích nemám nikoho, asi by to chtělo nenasazovat do útoku pokaždé někoho jiného
No já nevím, jestli jsou neschopní se tam prostřílet, tak je prodej. Za nějaký rozumný peníz bych 1-2 kopyta koupil.Papa Bouba Diop wrote:sakra a už zas ve střelcích nemám nikoho, asi by to chtělo nenasazovat do útoku pokaždé někoho jiného
výměnou za Hosena klidněmantel wrote:No já nevím, jestli jsou neschopní se tam prostřílet, tak je prodej. Za nějaký rozumný peníz bych 1-2 kopyta koupil.Papa Bouba Diop wrote:sakra a už zas ve střelcích nemám nikoho, asi by to chtělo nenasazovat do útoku pokaždé někoho jiného
Děkuji převelice za pochvalu. Buben patří dlouhodobě k protěžovaným turnajům,tak se snažíme i přes obrovskou konkurenci a jsme rádi,že opět jsme zvládli postup ze skupiny a opět se potkáme s panem domácímMazzy wrote:No Boost - FC Crue Olomouc = 0:0 (132:130)
Nevyslo to. Remiza nas radi do boje o druhe postupove misto. Je to pech, ale neda se nic delat.
Crue zapas zvladl a odvazi si z naseho stanku bodik, ktery mu zajistuje postup z prvniho mista a tudis zapas s panem domacim. Moc sme si prali zvladnout tento zapas a rozdat si to znovu s Romanem, ale neni nam prano. Nasi strelci mlci a v rozhodujicich zapasech netrefuji branku. Julec bude asi nad nase sily a to jeste neni jiste zda postoupime. No co se da delat. Uz jen pogratulovat Cruemu za dobre zvladnutou skupinu a poprat mnoho zdaru. Jen tak dal Crue.![]()
Tak za prvé.crueface1 wrote:Děkuji převelice za pochvalu. Buben patří dlouhodobě k protěžovaným turnajům,tak se snažíme i přes obrovskou konkurenci a jsme rádi,že opět jsme zvládli postup ze skupiny a opět se potkáme s panem domácímMazzy wrote:No Boost - FC Crue Olomouc = 0:0 (132:130)
Nevyslo to. Remiza nas radi do boje o druhe postupove misto. Je to pech, ale neda se nic delat.
Crue zapas zvladl a odvazi si z naseho stanku bodik, ktery mu zajistuje postup z prvniho mista a tudis zapas s panem domacim. Moc sme si prali zvladnout tento zapas a rozdat si to znovu s Romanem, ale neni nam prano. Nasi strelci mlci a v rozhodujicich zapasech netrefuji branku. Julec bude asi nad nase sily a to jeste neni jiste zda postoupime. No co se da delat. Uz jen pogratulovat Cruemu za dobre zvladnutou skupinu a poprat mnoho zdaru. Jen tak dal Crue.![]()
Teď si již jen pohlídat poslední mač a uhlídat si první flíček,abychom doopravdy přivítali pana domácího.
Jinak,mne SP fakčí bez problémů celou dobu,i v tu,co jsi psal,že ti nešlape.
na rozehřátí nic moc co, máme vůbec jezdit nebo ti to máme nechat rovnou kontumačněPaTTTTrick wrote:Začínáme s nějakými Looserami z Litoměřic a ty prej mají ted fazonu....