JOOO !!!
Je to tady ! Slivovice opět slavně zvítězila nad Herbalifem a jasně se ukazuje,co je zdravější !

Těšíme se na husice (asi...)
Moderator: Czech Moderators
Uděláme vše pro to, abychom vypadli až s Teboupalo wrote:Stratovarius - Team Herbalife 2:1 (131:128)
JOOO !!!
Je to tady ! Slivovice opět slavně zvítězila nad Herbalifem a jasně se ukazuje,co je zdravější !
děkuji... 136 od Tebe příjemně překvapilo..... když koukám, že Prim vypadnul s výsledkem +10, tak jsem měl slušnou kliku....... Tož pokusím se obhájit, at můžeš říci, že si vypadnul s tím nejlepšímtomkycz wrote:hmm ani to nebolelo![]()
PC Bonner 1 - 0 Litomerice losers Club de Fotbal
výkony 141:136
gratuluji soupeři...
to budu tvrdit i když vypadneš v dalším kolePaTTTTrick wrote:Tož pokusím se obhájit, at můžeš říci, že si vypadnul s tím nejlepším
jsem lehce uražentomkycz wrote:to budu tvrdit i když vypadneš v dalším kolePaTTTTrick wrote:Tož pokusím se obhájit, at můžeš říci, že si vypadnul s tím nejlepším![]()
Tak to nevyšlohusic wrote:Uděláme vše pro to, abychom vypadli až s Teboupalo wrote:Stratovarius - Team Herbalife 2:1 (131:128)
JOOO !!!
Jé další adept na titulPaTTTTrick wrote:děkuji... 136 od Tebe příjemně překvapilo..... když koukám, že Prim vypadnul s výsledkem +10, tak jsem měl slušnou kliku....... Tož pokusím se obhájit, at můžeš říci, že si vypadnul s tím nejlepšímtomkycz wrote:hmm ani to nebolelo![]()
PC Bonner 1 - 0 Litomerice losers Club de Fotbal
výkony 141:136
gratuluji soupeři...
Tak to je překvapení ! No ale po pravdě - z Tebe jsem měl větší obavy než z Orlů...husic wrote: Tak to nevyšlo![]()
Husičova 11 : Orli Týnec 2 : 3 (127:129)
Nadějné vedení 2:1 z 56. minuty jsem neudžel, i když můj unavený nedotrénovaný brankář dělal, co mohl![]()
Ostatní také nepodali takové výkony, kterých jsou schopni, takže se s turnajem loučíme velmi brzy...
O brzdě je přece rozhodnuto dávno a navždy.mantel wrote:Díval jsem se, kdo to tady brzdí a skoro jsem se leknul, že já. Pak jsem si ovšem uvědomil, koho mám dneska za soupeře a obavy mě přešly. Takže já ta brzda rozhodně nejsem.