úplně daleko od pravdy si nebyl, sice byli skalpováni jinde, ale byli !!!ps2512 wrote:Skalpování Mohykánů i v úterý

Moderator: Czech Moderators
úplně daleko od pravdy si nebyl, sice byli skalpováni jinde, ale byli !!!ps2512 wrote:Skalpování Mohykánů i v úterý
Tomkycz má pravdu, v DBS turnaji ma oskalpoval ako sa patrítomkycz wrote:úplně daleko od pravdy si nebyl, sice byli skalpováni jinde, ale byli !!!ps2512 wrote:Skalpování Mohykánů i v úterý
Díky kosterkoster wrote:Trochu opožděná gratulace Milkovi k vítězství v turnaji.
Další ročník 1.5. po simulaci v 18:00.
Icko dopadol som presne tak isto a presne s 5 pozvankamiimpossible wrote:To sna neni mozne. Do nedavna bylo mista na nekolik turnaju a nic se nedelo, ale ted![]()
![]()
![]()
Soukromé turnaje na které jste pozván
Sranda cup 23 koster € 19.987,00 16 Potvrdit/Ignorovat
Litomericky kalich II. tomkycz € 49.999,00 32 Potvrdit/Ignorovat
Memorial Ladislava Kunu II. GeorgeTT € 9,00 32 Potvrdit/Ignorovat
Hammers Tournament XXXIV ACS € 10.000,00 32 Potvrdit/Ignorovat
Highlander Cup XXVIII. Jaromír Malanta € 50.000,00 32 Potvrdit/Ignorovat
A misto neni a neni![]()
My máme strachpalo wrote: Do skupiny si přeju Milka,Daja a šutříka,ať to protřídím hned na začátku...
Milko wrote:My máme strachpalo wrote: Do skupiny si přeju Milka,Daja a šutříka,ať to protřídím hned na začátku......hrať proti 13 milónovým hráčom...to nie. Dajo je v pohode, šutríka znesieme, ale proti Realu Madrid - to niééééééééééééééé
Fúúúúú, uľavilo sa nám...i keď tá protiskupinapalo wrote:Milko wrote:My máme strachpalo wrote: Do skupiny si přeju Milka,Daja a šutříka,ať to protřídím hned na začátku......hrať proti 13 milónovým hráčom...to nie. Dajo je v pohode, šutríka znesieme, ale proti Realu Madrid - to niééééééééééééééé
Máš štěstí - vyšel mi jenom Dajo...
(To zas bude ostuda...)
Ale k bílým baleťákům nás už nepřirovnávej...Milko wrote:
My máme strach...hrať proti 13 milónovým hráčom...to nie. Dajo je v pohode, šutríka znesieme, ale proti Realu Madrid - to niééééééééééééééé