Chceš říct,že jím ještě nejsi ???Big El wrote:uvažuji, že se zaměřím pouze na fórum a stanu se profesionálním spamerem

Moderator: Czech Moderators
Chceš říct,že jím ještě nejsi ???Big El wrote:uvažuji, že se zaměřím pouze na fórum a stanu se profesionálním spamerem
Nečakané....Papa Bouba Diop wrote:výhra na hřišti DBS a jsme zatím bez ztráty kytičky
Ne, ne. Měl bych se věnovat už jenom spamingu. Víš kolik by těch postů mohlo být, kdybych nemarnil čas SP jako takovým?palo wrote:Chceš říct,že jím ještě nejsi ???Big El wrote:uvažuji, že se zaměřím pouze na fórum a stanu se profesionálním spamerem![]()
![]()
(7217 postů...
)
.....7218Big El wrote:Ne, ne. Měl bych se věnovat už jenom spamingu. Víš kolik by těch postů mohlo být, kdybych nemarnil čas SP jako takovým?palo wrote:Chceš říct,že jím ještě nejsi ???Big El wrote:uvažuji, že se zaměřím pouze na fórum a stanu se profesionálním spamerem![]()
![]()
(7217 postů...
)
![]()
palo wrote:Chceš říct,že jím ještě nejsi ???Big El wrote:uvažuji, že se zaměřím pouze na fórum a stanu se profesionálním spamerem![]()
![]()
(7217 postů...
)
No právě. Profi spamer budu až budu mít 9247ps2512 wrote:palo wrote:Chceš říct,že jím ještě nejsi ???Big El wrote:uvažuji, že se zaměřím pouze na fórum a stanu se profesionálním spamerem![]()
![]()
(7217 postů...
)
![]()
![]()
není......neumí přehrát moje mužstvo a ani předměhnout PSka ve spamu....to je ostuda
takže zase míň než já jo?Big El wrote:
No právě. Profi spamer budu až budu mít 9247
A to to jako mám aktualizovat po každým Tvým postu?ps2512 wrote:takže zase míň než já jo?Big El wrote:
No právě. Profi spamer budu až budu mít 9247
ps2512
Member of the Soccer Project Association
Profispamer by to udělalBig El wrote: A to to jako mám aktualizovat po každým Tvým postu?
A nevysloAzor wrote:Baníček - Fc Mantel 0:1 V:130-131
Aj, tak tahle těsná prohra zamrzí, rozhodlo to, že Mantel dal vyšší agr., nám moc nesvědčil přísnější rozhodčí. No nic, v sobotu musíme bezpodmínečně vyhrát u Íčka, abychom ještě měli reálnou šanci na postup.
Rekl ten ktery tady vcera forum totalne zaspamoval uplakanymi smajliky : ))))ps2512 wrote:Íčko nebreč....časem si zvykneš
To je něco jinýho....to jsi se na mě vybod a ne že jsem někam nepostoupilimpossible wrote:Rekl ten ktery tady vcera forum totalne zaspamoval uplakanymi smajliky : ))))ps2512 wrote:Íčko nebreč....časem si zvykneš