Divize A

Moderator: Czech Moderators

oslicek
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by oslicek »

PaTTTTrick wrote:Tak Remedy začal jemný výprodej... že by se zase Oslíček zachránil :-)
trochu mi srdce zaplesalo, ale když sem pak viděl kolik má Remedy bodů, tak sem zase zaplakal. se sestupem jsem víceméně smířený, pokud se to vyváží výhrou v Hernán Cupu :-).

dneska sem měl docela kliku - příjemně mě zaskočilo, kolik byli oslíčci schopni zahrát proti třetímu v tabulce.

Remedyho výprodejem je víceméně jasné, že minimálně jedna placka zůstane v Čechách (Papa nebo RS Team). dole se hraje o to 10.místo - podle losu bych vsadil na Hoeselt.
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Good bye medailové umístění...lodivod Valcířů se zas v nevhodnou chvíli ožral a tak na Oslíčka dnes nešel 100/100, i když by to bylo více než vhodné když se jak idiot snažil vypadnou z poháru co nejdřív :) ale ono by to na víc jak remízu stejně nebylo

Totemo Baka - Valcíři Chomutov 2:1 (148:144)

na 3. místo ztráta 5 bodů, to už není reálné.. :?
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Papa Bouba Diop wrote:Good bye medailové umístění...lodivod Valcířů se zas v nevhodnou chvíli ožral a tak na Oslíčka dnes nešel 100/100, i když by to bylo více než vhodné když se jak idiot snažil vypadnou z poháru co nejdřív :) ale ono by to na víc jak remízu stejně nebylo

Totemo Baka - Valcíři Chomutov 2:1 (148:144)

na 3. místo ztráta 5 bodů, to už není reálné.. :?
A že práve proti Oslíčkovi - on sa tak tešil, že už konečne vypadne a ty mu to nedopraješ :lol:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Papa... podívej se jak to Remedy vypouští po výprodeji....bojuj, Bednu dáš, dnes jsem haluzky obral o dva body RS tým ;-)

Oslíček bych řekl, že už je téměř zachráněn, více méně už se hraje pouze o desáté místo a to pevně drží Totemo, i když teda s vypětím všech sil, koukám, že aktuálně nemá moc hráčů s kondící nad 85% :-)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Papa Bouba Diop

PaTTTTrick wrote:Papa... podívej se jak to Remedy vypouští po výprodeji....bojuj, Bednu dáš, dnes jsem haluzky obral o dva body RS tým ;-)

Oslíček bych řekl, že už je téměř zachráněn, více méně už se hraje pouze o desáté místo a to pevně drží Totemo, i když teda s vypětím všech sil, koukám, že aktuálně nemá moc hráčů s kondící nad 85% :-)
no dneska Remedy zrovna RSTeam porazil :) a já mám teď v pondělí právě RSTeam venku a v úterý Remedyho doma..tady se rozhodne :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Papa Bouba Diop wrote:
PaTTTTrick wrote:Papa... podívej se jak to Remedy vypouští po výprodeji....bojuj, Bednu dáš, dnes jsem haluzky obral o dva body RS tým ;-)

no dneska Remedy zrovna RSTeam porazil :) a já mám teď v pondělí právě RSTeam venku a v úterý Remedyho doma..tady se rozhodne :)
to sice porazil, ale RS Team měl včera a dnes docela pech.. nejprve se mnou dostane přímou redku při mírném rozhodčí hned na začátku a dnes se mu zranil hráč, za kterého nastoupil jiný s výkonem 57...

Remedy prodal za poslední dva dny 6 hráčů, takže má nízkou morálku, navíc dalšího hráče na trhu, takže v úterý už bude dost slabý :-)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
oslicek

Post by oslicek »

já bych taky tipnul, že bednu Papa dá - Remedy bude mít náladu pod psa - nálada okolo 60 je tak 5-6 bodů dolů, ne? s tím moc bodů s TOP9 neuhraje. dokonce si myslím, že je hratelný i ten Adjud - takže by mohlo být i stříbro...

koukal sem, že v poháru už moc áčkařů není - tam je Pattrick jasným favoritem, ještě asi spolu s resim.

záchranu moc nevidím - kritické zápasy mám hned v pondělí, pak ve čtvrtek s Jeremym a pak za týden s Panathinaikosem. pořád mi z toho vychází nejlíp hoeselt.
tom17
Team President

Post by tom17 »

Tak já už se sem hlásím pro příští sezónu.

Jak mě dneska upozornil oslíček, postup by mně již neměl uniknout, neboť do konce zbývá 7 kol a náskok na třetího činí 22 bodů (souhlasím, že to by už neměl pustit ani tak slabý manažer, jako jsem já :) ).
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Big El

Post by Big El »

tom17 wrote:Tak já už se sem hlásím pro příští sezónu.

Jak mě dneska upozornil oslíček, postup by mně již neměl uniknout, neboť do konce zbývá 7 kol a náskok na třetího činí 22 bodů (souhlasím, že to by už neměl pustit ani tak slabý manažer, jako jsem já :) ).
Dobrá práce :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
PaToM

Post by PaToM »

Priznám sa, že som to veľmi nesledoval a teraz sa čudujem, že kde sa to berieš. Takže gratulujem k návratu medzi elitu. Verím, že k úspechu tímu dopomohli aj kvalitné súboje v ČSL. :mrgreen:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Papa Bouba Diop

ach jo :roll: s takovou si tu medaili fakt nezasloužim..

další prohra v důležitým zápase..

RSTeam - Valcíři Chomutov 3:2 (147:144)

červená v 70. minutě, soupeř ale zase v 77. takže je to stejně zasloužený..musíme si přiznat, že na tu absolutní špičku zkrátka nemáme
tomkycz

Post by tomkycz »

Papa Bouba Diop wrote:na tu absolutní špičku zkrátka nemáme
to víme 8) ( ale makej dál a vono to přijde ) 8)
oslicek

Post by oslicek »

Papa Bouba Diop wrote:ach jo :roll: s takovou si tu medaili fakt nezasloužim..

červená v 70. minutě, soupeř ale zase v 77. takže je to stejně zasloužený..musíme si přiznat, že na tu absolutní špičku zkrátka nemáme
nevěš hlavu, placka bude - eště je hodně kol do konce.
Papa Bouba Diop

oslicek wrote:
Papa Bouba Diop wrote:ach jo :roll: s takovou si tu medaili fakt nezasloužim..

nevěš hlavu, placka bude - eště je hodně kol do konce.
no minimálně snad toho Remedyho aspon urvu, to už by byla ostuda :)
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tomkycz wrote:
Papa Bouba Diop wrote:na tu absolutní špičku zkrátka nemáme
to víme 8) ( ale makej dál a vono to přijde ) 8)
nestuduji to tak detailně jako Oslíček :-) , ale při pohledu na Tvůj tým bych řekl, že je skoro nejmladší v Ačku, takže za rok máš určitě šanci bojovat s Resim a Adjudjem zase o druhé místo.... :lol:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”