Psal jsem ti na SP ale koukám že pozdě.Papa Bouba Diop wrote:teda to je nádhera![]()
![]()
V pondělí bude putovat k tobě.

O víkendu se rozhodnu co dál s turnajem.
Moderator: Czech Moderators
Psal jsem ti na SP ale koukám že pozdě.Papa Bouba Diop wrote:teda to je nádhera![]()
![]()
jak nebyl zájem?mrakoplas44 wrote:Psal jsem ti na SP ale koukám že pozdě.Papa Bouba Diop wrote:teda to je nádhera![]()
![]()
V pondělí bude putovat k tobě.O druhý pohárek nebyl zájem, poprvé od začátku turnaje.
![]()
Nebyl zájem od toho kdo měl nárok, i když jsem mu psal.ps2512 wrote:jak nebyl zájem?mrakoplas44 wrote:Psal jsem ti na SP ale koukám že pozdě.Papa Bouba Diop wrote:teda to je nádhera![]()
![]()
V pondělí bude putovat k tobě.O druhý pohárek nebyl zájem, poprvé od začátku turnaje.
![]()
Sakra, tak to nevyšlomrakoplas44 wrote: Nebyl zájem od toho kdo měl nárok, i když jsem mu psal.![]()
Tvoji střelci se o branky spravedlivě dělí tak bohužel nic.
Píše mi to, že video je súkromné...
Už je tam jiný odkaz.PaToM wrote:Píše mi to, že video je súkromné...
Ale určite rozbehnúť ďalší ročník... veď prečo nie? Záujem bol, záujem je a bude.
To bych si nedovolil.pupajdi13 wrote:hlasim se jako persona na dalsi rocnik .....a ne ze na vudce zapomenes![]()
Musí Pupi někoho nahradit.impossible wrote:Paradni prace! Doufam, ze dalsi rocnik nebude ani beze me
A máš místo?ps2512 wrote:skoda, video na mobilu a edge ee......takze se nepodivam.
ale do dalsiho rocniku se hlasim
Má to spfa ještě na 4 dny tak dělejmrakoplas44 wrote:A máš místo?ps2512 wrote:skoda, video na mobilu a edge ee......takze se nepodivam.
Dnes nebo zítra to vypukne.ps2512 wrote:Má to spfa ještě na 4 dny tak dělejmrakoplas44 wrote:A máš místo?ps2512 wrote:skoda, video na mobilu a edge ee......takze se nepodivam.