pupajdi13 wrote:takže jak jsem předeslal ....další ročnik pouze pro vyvolene ,kteri stvrdí svuj zájem tady na foru do 1. 6.
Přihlasene týmy :
A v seznamu nikdo? A co tech nasich par prihlasek z dnesniho dne? Pupi je nevidi, to je smutny...
Moderator: Czech Moderators
pupajdi13 wrote:takže jak jsem předeslal ....další ročnik pouze pro vyvolene ,kteri stvrdí svuj zájem tady na foru do 1. 6.
Přihlasene týmy :
Jsou tam, jenom je to napsáno neviditelným písmem.impossible wrote:pupajdi13 wrote:takže jak jsem předeslal ....další ročnik pouze pro vyvolene ,kteri stvrdí svuj zájem tady na foru do 1. 6.
Přihlasene týmy :
A v seznamu nikdo? A co tech nasich par prihlasek z dnesniho dne? Pupi je nevidi, to je smutny...
V Milko cupe 31.5 o 22 00 hod,ja som ti to našiel.....a máš voľno.mantel wrote:já chci taky, ted jenom mrknout kde musím rychle vypadnout, aby bylo místo
Sem s pozvánkou. Snad bude místo.PaToM wrote:Jéééj, ja sa tešíííím... a prídu aj kolotočééé?pupajdi13 wrote:ok ,tak já ji pustim,,,,narozeninovou už jsem nestihl , tak to dáme den dětí ,což jsme tak trochu dost všichni....čili 1. 6. v pátek čekejte pozvánečky
![]()