sakra, až 6palo wrote:Vrozená skromnost mi nedovoluje se chlubit,ale přesto - opět jsem byl přihlášen dřív než péesko...

Moderator: Czech Moderators
sakra, až 6palo wrote:Vrozená skromnost mi nedovoluje se chlubit,ale přesto - opět jsem byl přihlášen dřív než péesko...
Já to nebudu s přihláškama hrotit.Mazzy wrote:Sakra zrovna mam uplne plno, ale tento tyden bych mel vypadnou ze dvou turnaju. Prvni s Oliwkou a jeho Pardubkama a pak Šutříkem ve Sranda cupu. Takze do konce tydne bych tam mel byt.
P.S. Jsem rad, ze sis to rozmyslel stim koncem Rome. Uz jsem se bal, ze Buben zanikne.
Ja, ja, ja chcem pomôôôcť!mrakoplas44 wrote:Nejde mi udělat hlasování. Kdo pomůže?
Můžu ti napsat otázky na anketu? Mě to tam zase píše blbosti.PaToM wrote:Ja, ja, ja chcem pomôôôcť!mrakoplas44 wrote:Nejde mi udělat hlasování. Kdo pomůže?
Takže ty a já a ještě dva týmy.neruda wrote:
- Také díky za pozvánku. Kádr jsme již stabilizovali,takže chceme do semifinále...
Určitě vydrží.tomkycz wrote:doufám, že do pátku pozvánka vydrží, jinak budeme pouze přihlížet
Este rychlo pred zacatim dalsieho rocnika stiham dokoncit predoslePapa Bouba Diop wrote:Valcíři Chomutov - FC DAC 3:2 (142:128)
jdeme zaslouženě dál a jelikož jsem idiot a nezablokoval jsem si tuhle neděli, tak se právě v tento den utkáme s Azoremto ale nemění nic na tom, že rozhodně chceme jít dál
A viděl si video? Je tam tvůj podpis v podobě pohárku.MilanSLOVAKIA wrote:Este rychlo pred zacatim dalsieho rocnika stiham dokoncit predoslePapa Bouba Diop wrote:Valcíři Chomutov - FC DAC 3:2 (142:128)
jdeme zaslouženě dál a jelikož jsem idiot a nezablokoval jsem si tuhle neděli, tak se právě v tento den utkáme s Azoremto ale nemění nic na tom, že rozhodně chceme jít dál
Huraaaaa
![]()
Valcíři Chomutov C.F. 3 - 2 FC DAC
výkony - 142 : 128
Nasa put sa v jubilejnom 10. rocniku skoncila v osemfinale ked sme skoncili s neskorsim vitazom turnaja Valciri Chomutov k comu im gratulujem. A gratulujem im aj k vitazstvu v turnaji. Kedze sme teda hrali s buducim vitazom pochopitelne sme v tomto zapase nemali ani tu najmensiu sancu na vyhru aj ked moji hraci bojovali co to dalo. Super nas vsak predbehol vo vsetkych cinnostiach a tesi nas aspon fakt ze sme prehrali len o gol. V zapase sa presadili na nasej strane Jaroslav Culek a po 17. minute sme dokonca aj vyhravali a Marek Hodon. Za hosti skorovali José Luis da Silva Moura dva krat a Jimmy Fernand Ralaikoa. Zapas to bol pekny. Hraci si tento zapas urcite uzili kedze mali cest si zahrat s takymito hviezdami.
Po tomto zapase sme sa teda s turnajom rozlucili no lucime sa spokojny pretoze podla zrebu sme dosiahli absolutne maximum ake sa teraz dosiahnut dalo. Hlavny ciel bol postup zo skupiny co sme dosiahli. Nas najlepsi strelec Arne Barta dal 5 gólov a tuto ta spokojnost az taka velka nie je kedze som cakal ze najlepsi strelec bude mat golov viac.
S rocnikom sa lucim a Roman som velmi rad ze moja srdcova zalezitost teda tento turnaj pokracuje dalej a uz sa na zrebovanie velmi tesim
Samozrejme ze som ho videl. Videl som ho uz asi skoro pred tyzdnom a hrialo ma pri srdci. Velmi pekna praca. Na chvilu som sa normalne bal ze moj tim sa tam neobjavimrakoplas44 wrote: A viděl si video? Je tam tvůj podpis v podobě pohárku.