no vidíš toPaToM wrote:Tak to ťa asi nepoteším (alebo práve že áno?). Hráš doma, takže zadarmo to mať nebudeš.Papa Bouba Diop wrote:Zítra hraju s Hoeselt VV a díky PaTTrickovi víme, že vyhraju kontumačně

Moderator: Czech Moderators
no vidíš toPaToM wrote:Tak to ťa asi nepoteším (alebo práve že áno?). Hráš doma, takže zadarmo to mať nebudeš.Papa Bouba Diop wrote:Zítra hraju s Hoeselt VV a díky PaTTrickovi víme, že vyhraju kontumačně
Na to už je neskoro, posledných 4-5 sezón som odflákol, už nie je chuť...Dajo wrote:JuliusCaesar a jeho FC Widlaks bude ešte dlho neprekonaný.Hippopotamus wrote: Dúfam, že budeš podobne úspešný ako posledný Slovák pred tebou, ktorý to áčko kopal![]()
Ale keď pridáš do kroku,veľmi rád Ti zagratulujem a budem Ti držať palce aby si ho aj prekonal.
nevidím tam Totemo BakaPapa Bouba Diop wrote: Raffin, Adjud, Resi, PaTTrick, RSTeam, SP Club Inter 15 a snad i já..tihle všichni by měli nejvíce čeřit vody na vrchních příčkách
hledej v postupujícíchPaTTTTrick wrote:Kdo je ten druhý kdo rozprodává? Při lehkém okoukávání jsem narazil jen na Remedyho... ?
njnPapa Bouba Diop wrote:hledej v postupujícíchPaTTTTrick wrote:Kdo je ten druhý kdo rozprodává? Při lehkém okoukávání jsem narazil jen na Remedyho... ?
impossible wrote:Hele co jsem nasel:
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=40
Valcíři Chomutov C.F. 1 - 10 Mission Impossible
Takhle je treba hrat proti Ackarum![]()
![]()
pár sezón zpátky tu hrál Jánošík - to byl myslím taky Slovák, jestli si dobře pamatuju z hodin dějepisu.Hippopotamus wrote:Nie je Dajo po Frrfrr-ovi, Horiacom Lese a Júliovi len štvrtým Slovákom, ktorý si kopne áčko? Či som niekoho zabudol?