Mccgrady
Moderator: Czech Moderators
budeš zanesen do análůcrueface1 wrote:Marťo..ty mě chceš taky zklamat? Já nemám volno ani na Romanův Buben,ani na tvoji Minci..volno budu mít až 11.6. ... chlapci,vy mne chcete rozplakat,jaký že jsem to vůl a nenechal si záložní místo.....![]()
Prosím,napiš mne jako 33.,at mám alespon malou radost,že jsem s vámi..
Odboráři, komunisté, policisté a šerifové přece nemají přátelepupajdi13 wrote:budeš zanesen do análůcrueface1 wrote:Marťo..ty mě chceš taky zklamat? Já nemám volno ani na Romanův Buben,ani na tvoji Minci..volno budu mít až 11.6. ... chlapci,vy mne chcete rozplakat,jaký že jsem to vůl a nenechal si záložní místo.....![]()
Prosím,napiš mne jako 33.,at mám alespon malou radost,že jsem s vámi......jako ježíš 33 .....
jinak tedy máme ještě 7 flíčků,tak snad se ještě někdo najde,kdo by měl zájem....v případě že ne....tak udělám výběr za svých nejužších přátel na SP ,kterými to doplníme.
s Pattrickem, Papou a Primemmantel wrote:Zájemců je hafo, ale spousta z nich má problém s volným místem. Můj problém dnes vyřešil Prim ve Sranda cupu a tak volné místo mám, ted už jenom dobrou skupinu, nejlépe č.1 a jdu do toho naplno.
Dobre, ze jsi nejmenoval sam sebe. Alespon mas soudnostps2512 wrote:s Pattrickem, Papou a Primemmantel wrote:Zájemců je hafo, ale spousta z nich má problém s volným místem. Můj problém dnes vyřešil Prim ve Sranda cupu a tak volné místo mám, ted už jenom dobrou skupinu, nejlépe č.1 a jdu do toho naplno.
Ono když si vezmeš jak jsou to dobří manažeři tak to má něco do sebeimpossible wrote:Dobre, ze jsi nejmenoval sam sebe. Alespon mas soudnostps2512 wrote:s Pattrickem, Papou a Primemmantel wrote:Zájemců je hafo, ale spousta z nich má problém s volným místem. Můj problém dnes vyřešil Prim ve Sranda cupu a tak volné místo mám, ted už jenom dobrou skupinu, nejlépe č.1 a jdu do toho naplno.
Můj problém dnes vyřešil Azor, v neděli bude volno na Minci. A v neděli udělá dobrý skutek i Palo a vyřeší další můj problém, abych měl volno na Stratovarius Cup.mantel wrote:Zájemců je hafo, ale spousta z nich má problém s volným místem. Můj problém dnes vyřešil Prim ve Sranda cupu a tak volné místo mám, ted už jenom dobrou skupinu, nejlépe č.1 a jdu do toho naplno.
Hin se hukáže ! (ve 22:00)ps2512 wrote:
Jen ten Palo z toho nějak vybočuje
Já jsem readypalo wrote:Hin se hukáže ! (ve 22:00)ps2512 wrote:
Jen ten Palo z toho nějak vybočuje
jak to? od nedele mas volnoPapa Bouba Diop wrote:..sakra..
pořád jsem myslel, že hraju jenom 4 tury...a já jich hraju 5
![]()
k mé smůle se v žádném nechystám jen tak vypadnout, takže je dost možné, že se nakonec přání ostatních vyplnía mince bude beze
![]()
![]()
pravdaps2512 wrote:jak to? od nedele mas volnoPapa Bouba Diop wrote:..sakra..
pořád jsem myslel, že hraju jenom 4 tury...a já jich hraju 5
![]()
k mé smůle se v žádném nechystám jen tak vypadnout, takže je dost možné, že se nakonec přání ostatních vyplnía mince bude beze
![]()
![]()