Poprvé co jsem nestihnul los.PaToM wrote:...predposledná dvojica bude duelom komisárov...
1FC Mrakoplaš - FC Hostage

Moderator: Czech Moderators
Poprvé co jsem nestihnul los.PaToM wrote:...predposledná dvojica bude duelom komisárov...
1FC Mrakoplaš - FC Hostage
Má pravdu předsedo...GeorgeTT wrote:Nie, nie, je to úplne dobreps2512 wrote: spletl jsi si manazery....melo tam byl Palo![]()
Au Palo......vyřaditpalo wrote:Má pravdu předsedo...GeorgeTT wrote:Nie, nie, je to úplne dobreps2512 wrote: spletl jsi si manazery....melo tam byl Palo![]()
To jo. Aha ten druhý jsem já.PaToM wrote:Bolo to tesné, ale vyhrali sme.
1FC Mrakoplaš 2:3 FC Hostage
výkony: 129 - 130
Tri góly na ihrisku súpera sú dobrým vstupom do play-off. Prvý kúsok skladačky na ceste do finále už máme, teraz ten zvyšok...
Je to smutné prakticky ztratit šanci na postup už v prvním zápase.Áčko zahrálo ráno v lize 142,ale večer už šlapali borci vodu...ps2512 wrote:vyhra u Pala zveda nase akcie
Já se díval, ale byli jsme na tom oba prakticky stejněpalo wrote:Je to smutné prakticky ztratit šanci na postup už v prvním zápase.Áčko zahrálo ráno v lize 142,ale večer už šlapali borci vodu...ps2512 wrote:vyhra u Pala zveda nase akcie
Nie.Hippopotamus wrote:Keď jeden z mojich hráčov dostal v 1.zápase červenú, má povolené nastúpiť na odvetu či ani nie?