Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šlechtická Mince - speciale - pouze pro hrače z fora 1.
DNES VEČER
1.) pupajdi - FC Letenská šlechta ( organizátor a neporažený v Gečku )
2.) PaToM - FC Hostage E.67 - 1 ( právě namlsaný titulem v E divizi )
3.) léblík - FC MAROWITCH F.144 - 2 ( další postupující ,tentokrát z Fka...gratulujeme )
4.) Impossible - Mission Impossible F.24 - 3 ( brach íčko nesmí chybět , jde si pro trofej )
5.) Roman44 - 1FC Mrakoplaš C.3 - 14 ( cechovní skokan Roman , uvidíme jak se mu bude dařit v Minci )
6.) ps2512 - Dynamo Oleksovice D.1 - 3 ( péesko , tak tady to není třeba komentovat )
7.) Milko - The Last Mohycan C.4 - 8 ( pravidelná bratrská dvojice Milko/tráboš nesmí chybět )
8.) Finrod Felagund - Noldor E.57 - 1 ( Hippo,snad muj nastupce na funkci šerifoza )
9.) tomkycz - Litomerice losers Club de Fotbal E.37 - 1 ( navrátilec Rocky a momentální vítěz Ečka )
10.) DBS - DBS on tour H.109 - 1 ( vítez Háčka, měl to stejně těžké jako já v G )
11.) mantel - Fc Mantel C.2 - 1 ( jestli se ani tentokrát nezučastníš,tak už žádná Mince nikdy nebude Mantelíku )
12.) Dajo - FC Trabant B.1 - 2 ( hergot, bakelitáci už koupou Bečko )
13.) tosa_CZ - 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto F.34 - 1 ( že jsi to ty, Tošíku,tak Tě označuji jako 13 . jinak další vítěz své divize..gratulace )
14.) onula alias Azor - Baníček C.9 - 6 ( hezky sis poladil svuj nick ,trochu mě to ted zmátlo)
15.) palo - Stratovarius D.17 - 2 ( palo a d divize ,to končí ...hola,hola třetí liga volá )
16.) GeorgeTT - FK TRNAVA F.64 - 2 ( kura tady je to samej psotupující )
17.) oliwapol - ACS Pardubice C.4 - 1 ( nic jiného,než vítěze své skupiny jsem ani nečekal )
18.) husic - Husičova 11 - D.10 - 4 ( tradice a jistota je v tomto slavistovi )
18.) Tygr - Team Herbalife D.24 - 7 ( bez Ela by to prostě ani nešlo )
19.) jonY.h Brujeria - B.3 - 15 ( tenhle klučina už u nás někdy něco vyhrál tuším )
20.) Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. A - 3 ( první Ačkař a tím pádem hodně velký favorit )
21.) Hadis - AC Had Bozak E.69 - 1 ( voko bere vyšlo na hadíska....kluka zlobivýho )
22.) koster - Wellweak F.199 - 3 ( furt mám ten míč,neboj )
23.) Carlsberk cz - 1.SK Carl Kozojidky D.15 - 16 ( brácha nesmí chybět )
24.) kaffe_trontodontus_kokotus - FK Hash Rohatsko E.34 - 1 ( frenkič,ať to má štávu i s komentama v turnaji )
25.) Mccgrady - Mccgrady City Football team D.7 - 2
26.) GREPOLIS - SKP G.13 - 1
27.) Pavel - Bohemians Jenikov B.1 - 5
28.) 7sakal7 - TJ Barca Nyrany F.2 - 3
29.)
30.)
31.)
32.)
33.) Crueface - FC Crue Olomouc F.211 - 1 ( )
1.) pupajdi - FC Letenská šlechta ( organizátor a neporažený v Gečku )
2.) PaToM - FC Hostage E.67 - 1 ( právě namlsaný titulem v E divizi )
3.) léblík - FC MAROWITCH F.144 - 2 ( další postupující ,tentokrát z Fka...gratulujeme )
4.) Impossible - Mission Impossible F.24 - 3 ( brach íčko nesmí chybět , jde si pro trofej )
5.) Roman44 - 1FC Mrakoplaš C.3 - 14 ( cechovní skokan Roman , uvidíme jak se mu bude dařit v Minci )
6.) ps2512 - Dynamo Oleksovice D.1 - 3 ( péesko , tak tady to není třeba komentovat )
7.) Milko - The Last Mohycan C.4 - 8 ( pravidelná bratrská dvojice Milko/tráboš nesmí chybět )
8.) Finrod Felagund - Noldor E.57 - 1 ( Hippo,snad muj nastupce na funkci šerifoza )
9.) tomkycz - Litomerice losers Club de Fotbal E.37 - 1 ( navrátilec Rocky a momentální vítěz Ečka )
10.) DBS - DBS on tour H.109 - 1 ( vítez Háčka, měl to stejně těžké jako já v G )
11.) mantel - Fc Mantel C.2 - 1 ( jestli se ani tentokrát nezučastníš,tak už žádná Mince nikdy nebude Mantelíku )
12.) Dajo - FC Trabant B.1 - 2 ( hergot, bakelitáci už koupou Bečko )
13.) tosa_CZ - 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto F.34 - 1 ( že jsi to ty, Tošíku,tak Tě označuji jako 13 . jinak další vítěz své divize..gratulace )
14.) onula alias Azor - Baníček C.9 - 6 ( hezky sis poladil svuj nick ,trochu mě to ted zmátlo)
15.) palo - Stratovarius D.17 - 2 ( palo a d divize ,to končí ...hola,hola třetí liga volá )
16.) GeorgeTT - FK TRNAVA F.64 - 2 ( kura tady je to samej psotupující )
17.) oliwapol - ACS Pardubice C.4 - 1 ( nic jiného,než vítěze své skupiny jsem ani nečekal )
18.) husic - Husičova 11 - D.10 - 4 ( tradice a jistota je v tomto slavistovi )
18.) Tygr - Team Herbalife D.24 - 7 ( bez Ela by to prostě ani nešlo )
19.) jonY.h Brujeria - B.3 - 15 ( tenhle klučina už u nás někdy něco vyhrál tuším )
20.) Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. A - 3 ( první Ačkař a tím pádem hodně velký favorit )
21.) Hadis - AC Had Bozak E.69 - 1 ( voko bere vyšlo na hadíska....kluka zlobivýho )
22.) koster - Wellweak F.199 - 3 ( furt mám ten míč,neboj )
23.) Carlsberk cz - 1.SK Carl Kozojidky D.15 - 16 ( brácha nesmí chybět )
24.) kaffe_trontodontus_kokotus - FK Hash Rohatsko E.34 - 1 ( frenkič,ať to má štávu i s komentama v turnaji )
25.) Mccgrady - Mccgrady City Football team D.7 - 2
26.) GREPOLIS - SKP G.13 - 1
27.) Pavel - Bohemians Jenikov B.1 - 5
28.) 7sakal7 - TJ Barca Nyrany F.2 - 3
29.)
30.)
31.)
32.)
33.) Crueface - FC Crue Olomouc F.211 - 1 ( )
Last edited by pupajdi13 on Fri Jun 01, 2012 7:05 pm, edited 2 times in total.
Vidím, že je ještě pár volných míst, mohl bych se o jedno z nich přihlásit?
Díky! Pavel

Bohemians Jeníkov - B.1
Ahoj rád bych se také zúčastnil tohoto věhlasného turnaje 

7sakal7
TJ Barca Nyrany
TJ Barca Nyrany
-
jsem rád,že jsem Tě nemusel uhánětŠakal wrote:Ahoj rád bych se také zúčastnil tohoto věhlasného turnaje

-
večer du na pivo, přihlášku potvrdím až ráno.
AC Had Bozak
Přéééééééééésně, když to člověk pravidelně sleduje je to srandapupajdi13 wrote:jsem rád,že jsem Tě nemusel uhánětŠakal wrote:Ahoj rád bych se také zúčastnil tohoto věhlasného turnaje![]()
![]()
![]()

7sakal7
TJ Barca Nyrany
TJ Barca Nyrany
-
jsem na tom stejne, jenze az se rano vratim tak uz nebudu mit spfa a nebudu mit tim padem misto, takze moje ucast v Minci je nahnuta...Hadis wrote:večer du na pivo, přihlášku potvrdím až ráno.

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Nu ano, nick mám změněny, jsem si říkal, že když jsem tu Azor a na SP onula, tak proč to nespojit, žepupajdi13 wrote: 14.) onula alias Azor - Baníček C.9 - 6 ( hezky sis poladil svuj nick,trochu mě to ted zmátlo)

Bohužel tu máme taky problém s 9-ti turnaji, takže snad do středy, kdy už asi budeme mít volno, místo eště bude

Neměl jsi mě vyřazovat a místo bys měl...Azor wrote:Nu ano, nick mám změněny, jsem si říkal, že když jsem tu Azor a na SP onula, tak proč to nespojit, žepupajdi13 wrote: 14.) onula alias Azor - Baníček C.9 - 6 ( hezky sis poladil svuj nick,trochu mě to ted zmátlo)
![]()
Bohužel tu máme taky problém s 9-ti turnaji, takže snad do středy, kdy už asi budeme mít volno, místo eště bude
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
ŠLECHTICKÁ MINCE 26
-
U vás dávaj píva za SPFA? Dobrá knajpafrankie_doparoma wrote:jsem na tom stejne, jenze az se rano vratim tak uz nebudu mit spfa a nebudu mit tim padem misto, takze moje ucast v Minci je nahnuta...

m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
-
ŠLECHTICKÁ MINCE 26pupajdi13 wrote:ŠLECHTICKÁ MINCE 26
m: tosa_CZ
-
tosa_CZ wrote:U vás dávaj píva za SPFA? Dobrá knajpafrankie_doparoma wrote:jsem na tom stejne, jenze az se rano vratim tak uz nebudu mit spfa a nebudu mit tim padem misto, takze moje ucast v Minci je nahnuta...

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
- Team President
Jsme přihlášeni
Díky za pozvánku

Díky za pozvánku

-
.............Šlechtická Mince 26..................
Tak hotovo....trochu jsem se s tím pral....ale povedlo se....rozesláno rovných 31 pozvánek + já.
Ze seznamu přihlášených jsem nemohl poslat pozvánku pouze DBS - DBS on tour - system mne do H divize nepustí.
Doplnění seznamu z mé strany bylo o tyto 4 manažery :
Foxir , J.Blažek , Bendisimo , MošnaM
Těžko se mi vybíralo v tom množství skvělých lidí.
Momentálně tedy všichni co mají pozvánku, mají možnost se do turnaje přihlásit,nikdo je nepřebije,pokud se sami své učasti nevzdají.....není duležité to rozehrát už zítra.....rádi si počkáme na všechny.....hlavně at to stojí za to.
Cucí.
Tak hotovo....trochu jsem se s tím pral....ale povedlo se....rozesláno rovných 31 pozvánek + já.
Ze seznamu přihlášených jsem nemohl poslat pozvánku pouze DBS - DBS on tour - system mne do H divize nepustí.
Doplnění seznamu z mé strany bylo o tyto 4 manažery :
Foxir , J.Blažek , Bendisimo , MošnaM
Těžko se mi vybíralo v tom množství skvělých lidí.
Momentálně tedy všichni co mají pozvánku, mají možnost se do turnaje přihlásit,nikdo je nepřebije,pokud se sami své učasti nevzdají.....není duležité to rozehrát už zítra.....rádi si počkáme na všechny.....hlavně at to stojí za to.
Cucí.