Moderator: Czech Moderators
Já doufám, že se zúčastní! Jestli jsem z narážek na dávnou historii správně pochopil, právě on by mohl být adeptem na odpárání nesprávně mi přišité přezdívky brzdiče kolotočůBig El wrote:Mošna žije? By se tu mohl taky objevit, kluk jedna ušatá...![]()
žije,jak moc hraje tot otázka....každopádně je to člověk mě ve světe SP asi nejbližší...kolik hodin My dva jsme prokecali na icq , to nemá konkurenciBig El wrote:Mošna žije? By se tu mohl taky objevit, kluk jedna ušatá...![]()
.
jak jsem psal.....nechci nic hrotit,chci aby hrálli ti co se registrovali...čili počkáme....stejně jako na Tošíkatomkycz wrote:my ještě nemáme fleka, tak snad na nás počkáte...
a bohužel stejně jako na měpupajdi13 wrote:jak jsem psal.....nechci nic hrotit,chci aby hrálli ti co se registrovali...čili počkáme....stejně jako na Tošíkatomkycz wrote:my ještě nemáme fleka, tak snad na nás počkáte...
No, právě já s tím tak trochu počítám dopředu, že mě zítra vyřadíš a ve středu tak budu mít místečko. Nicméně i tak nedáme svoji kůži zadarmo. No a když prohrajem, tak aspoň se nám vyprázdní to jedno místečkoPapa Bouba Diop wrote:a bohužel stejně jako na měpupajdi13 wrote:jak jsem psal.....nechci nic hrotit,chci aby hrálli ti co se registrovali...čili počkáme....stejně jako na Tošíkatomkycz wrote:my ještě nemáme fleka, tak snad na nás počkáte...pokud mě teda neskolí v neděli azor nebo péesko (kterej s tim vlastně už na tuty počítá
)
Jasně že počítámPapa Bouba Diop wrote:
náš kotel už si nacvičuje "dejte jim bůra, Valcíři dejte jim bůra, dejte jim bůůůůra..."ps2512 wrote:Jasně že počítámPapa Bouba Diop wrote: