Jen ať pěkně cvičíPapa Bouba Diop wrote:náš kotel už si nacvičuje "dejte jim bůra, Dynamo dejte jim bůra, dejte jim bůůůůra..."ps2512 wrote:Jasně že počítámPapa Bouba Diop wrote:

Moderator: Czech Moderators
Jen ať pěkně cvičíPapa Bouba Diop wrote:náš kotel už si nacvičuje "dejte jim bůra, Dynamo dejte jim bůra, dejte jim bůůůůra..."ps2512 wrote:Jasně že počítámPapa Bouba Diop wrote:
To aby si si našiel ešte príležitostnú brigádu na financovanie cienpupajdi13 wrote:Všechny 4 poslední ročníky jsem nezvládl obdarovat pohárem.....adresy bych měl mít uložené ,,,čili to v průběhu tohoto turnaje u všech naráz napravím....to slibuju,jako že se pupajdí jmenuju![]()
no to mi povídej, když to odhadnu i s tímto ročníkem,tak to je shruba 1800 - 2000 .-Hippopotamus wrote:To aby si si našiel ešte príležitostnú brigádu na financovanie cienpupajdi13 wrote:Všechny 4 poslední ročníky jsem nezvládl obdarovat pohárem.....adresy bych měl mít uložené ,,,čili to v průběhu tohoto turnaje u všech naráz napravím....to slibuju,jako že se pupajdí jmenuju![]()
Ještě, že to vaření tak sype.pupajdi13 wrote:no to mi povídej, když to odhadnu i s tímto ročníkem,tak to je shruba 1800 - 2000 .-Hippopotamus wrote:To aby si si našiel ešte príležitostnú brigádu na financovanie cienpupajdi13 wrote:Všechny 4 poslední ročníky jsem nezvládl obdarovat pohárem.....adresy bych měl mít uložené ,,,čili to v průběhu tohoto turnaje u všech naráz napravím....to slibuju,jako že se pupajdí jmenuju![]()
nekupuju žádný šunty
Když se do vaření sype hodně univerzálních ochucujících směsí, tak to potom sype!mantel wrote:Ještě, že to vaření tak sype.
Já ? ----- na Tebe?----nikdy kocourkutosa_CZ wrote: Už vidím, jak se pan Pupajdí zase nakrkne...
Sjarel plati primo zlatem. Mozna by zaplatil i ty trofeje, kdybys mu rekl ze to je na rozvoj SP v Cesku.Hippopotamus wrote:To aby si si našiel ešte príležitostnú brigádu na financovanie cienpupajdi13 wrote:Všechny 4 poslední ročníky jsem nezvládl obdarovat pohárem.....adresy bych měl mít uložené ,,,čili to v průběhu tohoto turnaje u všech naráz napravím....to slibuju,jako že se pupajdí jmenuju![]()
GREPOLIS wrote:Ještě jsme neobdržel pozvánku . Asi jsme jediný .
AKO DLHO MÁŠ NA MYSLI, ?PaToM wrote:Ak budeme tak dlho čakať, nezruší nám systém na SP tento turnaj automaticky po nejakom čase?
No, tak zrejme do 11.6... či niečo sa zmenilo? Tošík už má voľno?pupajdi13 wrote:AKO DLHO MÁŠ NA MYSLI, ?PaToM wrote:Ak budeme tak dlho čakať, nezruší nám systém na SP tento turnaj automaticky po nejakom čase?
tuším,že psal,ted středa....ale nechci se mýlitPaToM wrote: No, tak zrejme do 11.6... či niečo sa zmenilo? Tošík už má voľno?
No, mě se zdá že systém čeká 3 týdny než turnaj smázne. Či možná 2, ae určo čeká víc jak týden, sám jsem to zažilpupajdi13 wrote:tuším,že psal,ted středa....ale nechci se mýlitPaToM wrote: No, tak zrejme do 11.6... či niečo sa zmenilo? Tošík už má voľno?,,,neznám přesný počet dnů ke zrušení,ale tuším,že to je týden.