Kdo vyhraje Hujer Trophy ?
Druhá část odpovědí na tuto zásadní otázku je tady:
Fox Mulder - agent FBI:"Bude to Foxir. Proč ? Jsou věci mezi nebem a zemí..."
Homer Simpson - klasik:"Vzhledem k tomu,že já se neúčastním,bude to náš mladej !"
Zdeněk Pohlreich - šéf: "Co je to,kruciprdel,za otázky ? Viděli jste někdy pupajdího,jak rychle krájí cibuli ?"
Mr.Random - prudič: Vyhraje mantel ! Je to jediná soutěž,kam na něj nemůžu,tak do toho dá všechno !"
Komisař Rex - policejní čokl: "Když jsme byli vypomáhat policistům na Bazalech rozhánět chuligány,nejrychleji přede mnou zdrhal Azor !"
Shrek - zlobr: "Určitě vyhraje zlobivý oslíček !"
Skippy - geniální klokan: Myslím,že všechny přeskočí klokan jirina !"
Martin Stazsko - hráč pokeru: Zvítězí Crue,umí nejlíp blafovat !"
Tom (a Jerry) - drsný kocour: "Tomkycz !"
Josef Tošovský - bankéř,bývalý guvernér ČNB: "Zvítězí toša Tošovský !"
Jakub Vágner - rybář: "Já už jsem z vody vytáhl kde co,ale na péeska nemám ! S jakou rychlostí on ty kapry tahá..."
Vinnetou - náčelník Apačů: "Vinnetou je přítelem všech rudých tváří,proto se domnívá,že vyhraje poslední z Mohykánů - Milko.Howgh!"
El Bunda - ženatý se závazky: "Vyhraje Big El ! Není zatížen manželstvím, a to je velká deviza !"
Jan Žižka - vojevůdce: "Vyhraje husic ! Od té doby.co se Hus nechal upálit,jsou jeho potomci už podstatně rychlejší !"
X.Y. - hodinář : Nejvíc vždycky zrychlovaly hodinky Prim !"
Bohumil - milionář: "Toš Valach to vyhraje - palo ! Có? Že nemože ? Jak nemože ! Toš Irenko,slyšíš to ? Šak to je kurva nespravedlivé !"
Michal Malátný - Chinaski:"Polevím z vysokejch otáček,POHODA,klídek a tabáček...Bude to Mazzy! Jaxe můžeš tak hloupě ptát ?
Dalibor Vrána - falešný vrchní: "Nejrychlejší ze všech mých pronásledovatelů na kolonádě v Karlových Varech byl jančařík !"
Josef Váňa - žokej: Pardubice jsou vítězné město! Oliva !"
František Straka - srdcař: Vyhraje frankie,pupajdi,Big El nebo léblík - protože maj to naše sparťanský srdce ! Nebo je druhá možnost,že vyhraje tomkycz nebo PaTTrick - protože maj to naše slávistický srdce !"
HUJER TROPHY UŽ VE STŘEDU !!!