Oslíčku: bojuj i když proti Tomovi

Moderator: Czech Moderators
Souhlasím se vším, co jsi napsal, vyjma poslední větyHippopotamus wrote:Osobne si myslím, že hrať u me_dinama je ešte o čosi horšie. Dnes u mňa zahral 151... Nehovoriac o tom, že vypadnúť s Resim naštve menej ako s tým Rumunom.oslicek wrote:resi venku je asi nejhorší možný los - tam je snad jediná šance, že by resi nenastavil...
EDIT: Ale ty to dáš tak či tak;)
ale prdlajs - má nejlepší tým a to je všechno, sám dobře víš, že tohle někdy nestačí. největší favorit seš ty. já bych vsadil všechny prachy na české finále. budu vám oběma zítra držet palce, ať to vyjde a v pátek nechť domácí tým zvítězítom17 wrote: Me_dinamo je pěkně našlapené a objektivně vzato je třeba ho považovat za největšího favorita.
Děkujioslicek wrote:ale prdlajs - má nejlepší tým a to je všechno, sám dobře víš, že tohle někdy nestačí. největší favorit seš ty. já bych vsadil všechny prachy na české finále. budu vám oběma zítra držet palce, ať to vyjde a v pátek nechť domácí tým zvítězítom17 wrote: Me_dinamo je pěkně našlapené a objektivně vzato je třeba ho považovat za největšího favorita..
dneska to bylo dle očekávání proti resimu bez šance. gratuluju, zasloužená výhra.
Dynamo si pošetřilo nejlepší hráče na zítřek. Zítra dá více než 147, o tom jsem přesvědčený. Postup do finále je cca 50 na 50.PaTTTTrick wrote:tak los semifinále dopadl pro Čechy celkem příznivě, me_dynamo včera vyhodilo trenéra (a pro mě celkem překvapivě zahrálo potom venku při 100% agresi a bez červené "jen" 147), Resi doma dnes na Oslíčka 149, takže šanci určitě má....
Druhé semifinále bylo trochu skromnějšítom17 wrote:Viastore - me_dinamo 0 - 0 (výkony 151:151)
Penalty 5-3
Krása, že se to povedlo.Big El wrote:No, česko-rumunské semifinále a češi hrají oba mače doma. České finále by bylo krásné.
ČEŠI DO TOHO! HOŠI BOJOVAT! A MY TEN POHÁR STEJNĚ VYHRAJEM, HEJ STEJNĚ VYHRAJEM!
Tak se na obra musí.tom17 wrote:Viastore - me_dinamo 0 - 0 (výkony 151:151)
Penalty 5-3
Takový rozhodčí právě ukáže srdce managera.Papa Bouba Diop wrote:krásný český finálerozhodčí teda nic extra, snad s tím nebude moc míchat a vyhraje ten lepší