No dobře, tak mi je pošli jen tak, bez nakupováníHippopotamus wrote:Sorry, mám 36 hráčov, nemôžem kupovať:)Big El wrote:Jestli to pro Tebe nic neznamená, tak mi je klidně pošli na účet. Aby to nebylo tak nápadné, tak Ti za ně dám třeba nějakého skvělého hráče. Řekněme SW s věkem a agresivitou Tomáše Řepky
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
Re: zajimavosti
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... ?tid=50452Azor wrote:Taky se mi to stalotomkycz wrote:sice to není až tak zajímavé, ale než aby to téma zapadlo...![]()
jak prohrát předem vyhraný zápasdvě zahozené penalty
![]()
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=4335049
OMG, zrovna v osmifinále prohrát i když mám o 3 b. lepší výkon...Říct, že nás Pan Random nepotěšil je slabé slovo, on nás přímo nasral!!!
EDIT: Tak pokárání dostal i LF Danilovs. 2 penalty nedat, no to teda posral...
Nemůžu si pomoct, ale nereaguje tak náhodou manažer bakulu v té tiskovce na tu moji nedávnou příhodu s Panem Randomem?
-
Hippopotamus
- Member of the Soccer Project Association
On možno reaguje aj priamo na tvoju tlačovku, ktorú si napísal len deň predtýmAzor wrote: http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... ?tid=50452
Nemůžu si pomoct, ale nereaguje tak náhodou manažer bakulu v té tiskovce na tu moji nedávnou příhodu s Panem Randomem?
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Začínají být ty simulace zas okolo těch 20 min.tomkycz wrote:všimli jste si jak jsou tuhle sezónu krátké simulace ? minulou sezónu to trvalo i 30 minut a teď kolem 10... konečně !!!
Standardní jev během závěru sezóny, kdy je hrají všichni. To sis nikdy nevšiml, že se prodlužují?Azor wrote:Začínají být ty simulace zas okolo těch 20 min.tomkycz wrote:všimli jste si jak jsou tuhle sezónu krátké simulace ? minulou sezónu to trvalo i 30 minut a teď kolem 10... konečně !!!jestli zas to bude okolo půlhodiny, tak
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
AhaaBig El wrote:Standardní jev během závěru sezóny, kdy je hrají všichni. To sis nikdy nevšiml, že se prodlužují?Azor wrote:Začínají být ty simulace zas okolo těch 20 min.tomkycz wrote:všimli jste si jak jsou tuhle sezónu krátké simulace ? minulou sezónu to trvalo i 30 minut a teď kolem 10... konečně !!!jestli zas to bude okolo půlhodiny, tak
Tak to vidím prvně! Na poolu pro 22h není nikdo! A už nikdo nepřibude, protože dát zápas na pool už jde jen na zítřek...
Někdo narychlo na mač ve 22h?
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
léblík
Klidně dámBig El wrote:Tak to vidím prvně! Na poolu pro 22h není nikdo! A už nikdo nepřibude, protože dát zápas na pool už jde jen na zítřek...
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
tomkycz
to už se mi taky někdy stalo...Big El wrote:Tak to vidím prvně! Na poolu pro 22h není nikdo! A už nikdo nepřibude, protože dát zápas na pool už jde jen na zítřek...
léblík wrote:Klidně dámBig El wrote:Tak to vidím prvně! Na poolu pro 22h není nikdo! A už nikdo nepřibude, protože dát zápas na pool už jde jen na zítřek...
...jsem čekal, že pošleš...
...máš ji tam, klidně pošli odvetu - kdykoli, chci hrát všechny termíny...
No asi je reálné, že se to stane jenom na začátku sezóny. Nevěřím, že by k tomu došlo i v jejím průběhu...tomkycz wrote:
to už se mi taky někdy stalo...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
Hippopotamus
V čase rozlosovania SP pohára bolo v 2187ich H-divíziach 534 tímov s inou vlajočkou ako je logo SP. No nič moc, teda 
...new beginning...
-
Hippopotamus
Včera sa mi prvýkrát v živote podarilo zabudnúť predĺžiť hráčovi zmluvu. Prečo som ju zrovna nepredĺžil tomu najlepšiemu, akého som kedy mal, to je už vo hviezdach... Asi som ho mal predať za tých 50M, čo mi bolo ponúkaných...
...new beginning...
-
tomkycz
nemáš šetřit na asistentoviHippopotamus wrote:Včera sa mi prvýkrát v živote podarilo zabudnúť predĺžiť hráčovi zmluvu. Prečo som ju zrovna nepredĺžil tomu najlepšiemu, akého som kedy mal, to je už vo hviezdach... Asi som ho mal predať za tých 50M, čo mi bolo ponúkaných...
To je To CM co si nechtěl prodat rumunské kámošcetomkycz wrote:nemáš šetřit na asistentoviHippopotamus wrote:Včera sa mi prvýkrát v živote podarilo zabudnúť predĺžiť hráčovi zmluvu. Prečo som ju zrovna nepredĺžil tomu najlepšiemu, akého som kedy mal, to je už vo hviezdach... Asi som ho mal predať za tých 50M, čo mi bolo ponúkaných...ale nasere to, to jo
Za asistenta je zbytečné vyhazovat drobný, stačí sledovat levé menu, jesi u smluv není nějaké čísílko
-
Hippopotamus
Mal som na včera 3 pripomienky. Stačí mu predĺžiť zmluvu, keď si nejakú z nich prečítam, a nie ísť jesť, hrať futbal a pod...sexy kote wrote:To je To CM co si nechtěl prodat rumunské kámošcetomkycz wrote:
nemáš šetřit na asistentoviale nasere to, to jo
?
Za asistenta je zbytečné vyhazovat drobný, stačí sledovat levé menu, jesi u smluv není nějaké čísílko
...new beginning...