A že by tam měli být.ps2512 wrote:Ani Ňoumíci ani Dynamo tam nejsou....takže asi nickopeckar wrote:Tak co je nového v obsazení A divize?

Moderator: Czech Moderators
A že by tam měli být.ps2512 wrote:Ani Ňoumíci ani Dynamo tam nejsou....takže asi nickopeckar wrote:Tak co je nového v obsazení A divize?
To jsem zvědavejpupajdi13 wrote:večer vydám konečné stanovisko.
Ban dostane PSkops2512 wrote:To jsem zvědavejpupajdi13 wrote:večer vydám konečné stanovisko.![]()
Kopečku: svatá pravda
Už je večer?pupajdi13 wrote:večer vydám konečné stanovisko.
Za co? Za to že jsem tě už nenahlásil?impossible wrote:Ban dostane PSkops2512 wrote:To jsem zvědavejpupajdi13 wrote:večer vydám konečné stanovisko.![]()
Kopečku: svatá pravda
Hoeselta nepopravia, on končí s SP sám, preto aj tých hráčov predával a bolo mu jedno, za koľko...beda sekacka wrote:Šampion nevinnen, případně obdařen nějakou lehčí pokutou. Hoeselt popraven.
Pohledem do jiného fóra zjistíš něco jiného.Hippopotamus wrote:Hoeselta nepopravia, on končí s SP sám, preto aj tých hráčov predával a bolo mu jedno, za koľko...beda sekacka wrote:Šampion nevinnen, případně obdařen nějakou lehčí pokutou. Hoeselt popraven.
Tak to som celkom sklamaný z toho, čo som sa v tom fóre dočítal...beda sekacka wrote:Pohledem do jiného fóra zjistíš něco jiného.Hippopotamus wrote:Hoeselta nepopravia, on končí s SP sám, preto aj tých hráčov predával a bolo mu jedno, za koľko...beda sekacka wrote:Šampion nevinnen, případně obdařen nějakou lehčí pokutou. Hoeselt popraven.
Nepíše Raffin v prohlášení že taky končí i když nebyl zabanován????Hippopotamus wrote: Tak to som celkom sklamaný z toho, čo som sa v tom fóre dočítal...
Třeba u nějakýho Háčkaře že jo.PaToM wrote:Ach jo, takže to nevyšlo. Hm, snáď nabudúce...