Moderator: Czech Moderators
Tak jo,akorát se musíme domluvit,kdo půjde z 1.místa...frankie_doparoma wrote:tak fajn, neni co resit, dal jdem my dva a zapasy ve skupine muzem vsechny zkontumovatnebo ne?
Big El wrote:GREPOLIS wrote:Ještě jsme neobdržel pozvánku . Asi jsme jediný .
...se startovným 49.013 to Pupiho do Géčka nepustí... Tak koukej začít stoupat
bohužel, už je rozlosováno.GREPOLIS wrote:Big El wrote:GREPOLIS wrote:Ještě jsme neobdržel pozvánku . Asi jsme jediný .
...se startovným 49.013 to Pupiho do Géčka nepustí... Tak koukej začít stoupat
A do Féčka ho to už pustí . Vážně bych si rád zahrál .
příští ročník,,,já tohle neovlivním ...tak se snaž a příští ročník máš pozvánkuGREPOLIS wrote:
A do Féčka ho to už pustí . Vážně bych si rád zahrál .
Brachu, jsi šerif. Já myslel, že můžeš ovlivnit všechnopupajdi13 wrote:příští ročník,,,já tohle neovlivním ...tak se snaž a příští ročník máš pozvánkuGREPOLIS wrote:
A do Féčka ho to už pustí . Vážně bych si rád zahrál .![]()
Taký Razvanica, Raffin či Hoeselt by ti vedeli rozprávať na túto tému, síce Raffinovi by sa asi moc nechceloimpossible wrote:Brachu, jsi šerif. Já myslel, že můžeš ovlivnit všechnopupajdi13 wrote:příští ročník,,,já tohle neovlivním ...tak se snaž a příští ročník máš pozvánkuGREPOLIS wrote:
A do Féčka ho to už pustí . Vážně bych si rád zahrál .![]()
No Roman, nebudeme to mať také ľahké...ale, ak by to vyšlo, tak by sme sa isto obidvaja nehnevalimrakoplas44 wrote:1 FC Kolíkov
2 1FC Mrakoplaš
3 The Last Mohycan
4 Orli Týnec
Náš cíl je jasný.
Porazit Orli , Kolíkov a jít dál z druhého místa s Milkem.
Njn, není každý den posvíceníPapa Bouba Diop wrote:tak holt smůla no
zatím to vypadá nadějněpupajdi13 wrote:Tak si trošku oddáchneme od šerifských potíží a hodíme si los skupin v Minci.
Jo, to bude nejspíš to jediné. Ale rozhodně se pokusím v tomto směru nezklamatpupajdi13 wrote:
SKUPINA 4
Team Herbalife
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
Fc Mantel
Noldor
No tady máme zajímavé seskupení....od výřečného Ela očekávám že to tu bude živit kvalitními příspěvky
no tesil jsem se na nakou prognozu abych vedel na cem jsem a co muzu cekat ale z tohohle nevim, druhy misto bych bral, ale Icko prede mnou nebude, to budu muset bejt teda prvnipupajdi13 wrote: SKUPINA 3
FK Hash Rohatsko
AC Had Bozak
Mission Impossible
Stratovarius
Jasný favorit skupiny is Tom=íčko= Cruise![]()
, podkouřený z druhého fleku Hash.....a proto si zahrajeme mou oblíbenou
http://www.youtube.com/watch?v=MDmJeF7t8V0
Tak za to tě cenim !pupajdi13 wrote: podkouřený z druhého fleku Hash.....a proto si zahrajeme mou oblíbenou
http://www.youtube.com/watch?v=MDmJeF7t8V0