Divize B
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize B
Vstup se povedl, snad se tak bude dařit i nadále. Výkon hodně slušný, ani jsem ho takový nečekal.
Fc Mantel 1 - 0 Catia Marques
výkony 146:140
Vzhledem k hodnotě teamspiritu (87% )je dosažený výkon fantastický.
-
- Member of the Soccer Project Association
vypadá to na dobré načasování. Příští sezónu v áčku už budeš kopat 150mantel wrote:Vstup se povedl, snad se tak bude dařit i nadále. Výkon hodně slušný, ani jsem ho takový nečekal.

To bych musel ještě dokoupit 2 hráče do obrany, která je celkem slabá a navíc to tam lepí 3 skorostaříci s věkem 27 let. Jenže koupit třeba slušné LB za normální peníz je poslední 3 sezony věc neuskutečnitelná. A vůbec není jisté, že mi soupeří umožní tam nakouknout už příští sezonu, bude potřeba i hodně štestí.tomkycz wrote:vypadá to na dobré načasování. Příští sezónu v áčku už budeš kopat 150mantel wrote:Vstup se povedl, snad se tak bude dařit i nadále. Výkon hodně slušný, ani jsem ho takový nečekal.
-
máš naší plnou důvěru 

Mimochodem...mantel wrote:To bych musel ještě dokoupit 2 hráče do obrany, která je celkem slabá a navíc to tam lepí 3 skorostaříci s věkem 27 let. Jenže koupit třeba slušné LB za normální peníz je poslední 3 sezony věc neuskutečnitelná. A vůbec není jisté, že mi soupeří umožní tam nakouknout už příští sezonu, bude potřeba i hodně štestí.tomkycz wrote:vypadá to na dobré načasování. Příští sezónu v áčku už budeš kopat 150mantel wrote:Vstup se povedl, snad se tak bude dařit i nadále. Výkon hodně slušný, ani jsem ho takový nečekal.
...jedno LB na trhu mám. Pro místní elitu pravděpodobně nedostačuje, nicméně úplně jelito to není...
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=26150933 A ještě jedno, mírně lepší, mám v týmu (také půjde pryč). Tak kdyby snad někdo zájem měl...

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
už to jméno, Johnnie Walker...Big El wrote:...jedno LB na trhu mám. Pro místní elitu pravděpodobně nedostačuje, nicméně úplně jelito to není...
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=26150933

No nekup ho. Kličkuje naprosto nevypočitatelně...tomkycz wrote:už to jméno, Johnnie Walker...Big El wrote:...jedno LB na trhu mám. Pro místní elitu pravděpodobně nedostačuje, nicméně úplně jelito to není...
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=26150933

Hlavně ve před manželkou, když se ho ptá, kdeže byl. A někdy taky před vlastní šestnáctkou.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
To je dcera?Big El wrote:No nekup ho. Kličkuje naprosto nevypočitatelně...tomkycz wrote:už to jméno, Johnnie Walker...Big El wrote:...jedno LB na trhu mám. Pro místní elitu pravděpodobně nedostačuje, nicméně úplně jelito to není...
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=26150933![]()
Hlavně ve před manželkou, když se ho ptá, kdeže byl. A někdy taky před vlastní šestnáctkou.

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
8. kol za mnou a výsledky zatím stále povzbudivé, ještě jsem neztratil ani bod. Náskok 8 bodů je taky slušný, teď už nemůžu mlžit, že se o postup pokusím - ted už ho prostě musím urvat. Vyplácí se 100% koncentrace na ligu, i když do turnajů občas musím poslat sestavu za kterou se stydím. Nicméně zatím se celkem daří i v nich. Snad štěstí vydrží i nadále, i přes náskok to určitě nebude procházka růžovou zahradou.
-
držím palce!mantel wrote:8. kol za mnou a výsledky zatím stále povzbudivé, ještě jsem neztratil ani bod. Náskok 8 bodů je taky slušný, teď už nemůžu mlžit, že se o postup pokusím - ted už ho prostě musím urvat. Vyplácí se 100% koncentrace na ligu, i když do turnajů občas musím poslat sestavu za kterou se stydím. Nicméně zatím se celkem daří i v nich. Snad štěstí vydrží i nadále, i přes náskok to určitě nebude procházka růžovou zahradou.

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

Že by?

Tak né noAzor wrote:Že by?![]()

3. týden hodně slušný, 3 výhry a jedna prohra po stejném výkonu mi dávají na čele poměrně luxusní náskok před pronásledovateli, začínám opravdu věřit, že do Áčka zase na chvilku nakouknu. Na dalších místech bude celkem boj, mezi2. a 6. místem je rozdíl pouhých 2 bodů, ve hře jsou i další Češi, tak by mohli z naší divize postoupit 2 Češi.
V polovině sezony vypadá pohled na tabulku moc zajímavě, na prvních dvou místech Češi. Na prvním trůní můj tým, podle výkonu celkem oprávněně, z patnácti zápasů nepředvedl ani jednou soupeř vyšší výkon než já. Jediná prohra je tak dílem toho zmetka, nicméně pokud by to tak bylo i nadále, tak se zlobit nebudu - přece jen jeden ztracený bodík dílem náhody za 15 kol je hodně slušné. Náskok na 2. místo je 9 bodů a na třetí 11 bodů, los vypadá v druhé polovině trochu horší, ale náskok by měl být dostatečný na postup a snad i na pohárek. Držte palce, at vypadá tabulka na konci stejně jako teď.