Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by tomkycz »

léblík wrote:Menší otázka, dá se změnit vlajka jen mezi sezonami nebo i v sezoně ?
á panáček se za tu naší stydí :?
léblík

Post by léblík »

tomkycz wrote:
léblík wrote:Menší otázka, dá se změnit vlajka jen mezi sezonami nebo i v sezoně ?
á panáček se za tu naší stydí :?
Ani ne, jen je nás tu moc :mrgreen:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Netuším, kde a ako sa dá zmeniť medzi sezónami, ale keďže teraz som to nikde nenašiel, tak určite len medzi sezónami to ide :mrgreen:
Alebo som debil, čo je druhá vysoko pravdepodobná možnosť :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
ps2512

Post by ps2512 »

Hippopotamus wrote:
Netuším, kde a ako sa dá zmeniť medzi sezónami, ale keďže teraz som to nikde nenašiel, tak určite len medzi sezónami to ide :mrgreen:
jen mezi sezónama :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Big El

Post by Big El »

Hippopotamus wrote:
I když bych Ti v mnohých našich hádkách do debilů nejraději nadával, musím Ti tuto Tvou domněnku vyvrátit. Tato vysoce pravděpodobná možnost neplatí, naopak platí Tvá velmi dobrá původní logická dedukce :P

To léblík: Sis vzpomněl brzo... :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
léblík

Post by léblík »

Big El wrote:
Hippopotamus wrote:
I když bych Ti v mnohých našich hádkách do debilů nejraději nadával, musím Ti tuto Tvou domněnku vyvrátit. Tato vysoce pravděpodobná možnost neplatí, naopak platí Tvá velmi dobrá původní logická dedukce :P

To léblík: Sis vzpomněl brzo... :wink:
No jo, tak si ještě jednu sezonu kopnu jako Čech :mrgreen:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
FOTOREGIME
Assistant Coach

KDY mi predstavenstvo dovoli prodavat hrace?

Post by FOTOREGIME »

Zalozil jsem si ucet pred 7 dny a rad bych se zeptal, po jak dlouhe dobe mi predstavenstvo dovoli prodavat hrace. Jelikoz ted neni mozne hrace prodat, pac si predstavenstvo chce otestovat stavajici kadr.

Dekuji za odpovedi!
FOTOREGIME

FC POCEMKAMDES
divize G.72

Image
Big El

Re: KDY mi predstavenstvo dovoli prodavat hrace?

Post by Big El »

FOTOREGIME wrote:Zalozil jsem si ucet pred 7 dny a rad bych se zeptal, po jak dlouhe dobe mi predstavenstvo dovoli prodavat hrace. Jelikoz ted neni mozne hrace prodat, pac si predstavenstvo chce otestovat stavajici kadr.

Dekuji za odpovedi!
Upřímně - už nevím. Je to hodně dlouho, co jsem začínal. Nicméně přesto bych Ti s prodejem hráčů doporučil počkat. Po týdnu je nemůžeš mít vytrénované, takže nevíš, jak který z nich bude dobrý - jakou bude mít cenu. Navíc si nejsem jistý (ač nechci zpochybňovat Tvoje znalosti) co vše hraje roli na cenu hráče a podle čeho se řídit, jak si sestavit tým, atd...

Jinak nějaké omezení od představenstva budeš mít i na nákupy. Tam je to omezené maximální částkou, kterou je možné za hráče zaplatit - ta se průběžně postupně zvyšuje. To je sice trošku nešťastné řešení, ale zase Ti to dává čas se na trhu zorientovat, poznat jací hráči jsou cenění a proč, atd...
Elnino Prague

FOTOREGIME
Assistant Coach

Post by FOTOREGIME »

Big El wrote:
FOTOREGIME wrote:Zalozil jsem si ucet pred 7 dny a rad bych se zeptal, po jak dlouhe dobe mi predstavenstvo dovoli prodavat hrace. Jelikoz ted neni mozne hrace prodat, pac si predstavenstvo chce otestovat stavajici kadr.

Dekuji za odpovedi!
Upřímně - už nevím. Je to hodně dlouho, co jsem začínal. Nicméně přesto bych Ti s prodejem hráčů doporučil počkat. Po týdnu je nemůžeš mít vytrénované, takže nevíš, jak který z nich bude dobrý - jakou bude mít cenu. Navíc si nejsem jistý (ač nechci zpochybňovat Tvoje znalosti) co vše hraje roli na cenu hráče a podle čeho se řídit, jak si sestavit tým, atd...

Jinak nějaké omezení od představenstva budeš mít i na nákupy. Tam je to omezené maximální částkou, kterou je možné za hráče zaplatit - ta se průběžně postupně zvyšuje. To je sice trošku nešťastné řešení, ale zase Ti to dává čas se na trhu zorientovat, poznat jací hráči jsou cenění a proč, atd...
Hral jsem soccerproject pred x lety "peknou radku let". Svuj tym jsem dostal mam dojem snad az do cecka. Ted jsem se k projectu vratil. se SPMT a ASPT se mi vse vybavilo zpet :D, prodeju a nakupu se nebojim, myslim ze s programy si kazdy spocita, ktery bude good a ktery ne :D. hraju 4 dny a uz jsem ziskal 5 nadejnych hracu za total 200k, jelikoz 4 byli zcela zdarma, a i s celkem prijatelnymi podminkami. Celkova castka, kterou mi predstavenstvo dovoli vynalozit na jednotlivy nakup uz je na 400K, ale ty prodeje me stvou. Bez nich nema cenu nakupovat :DDDD
FOTOREGIME

FC POCEMKAMDES
divize G.72

Image
PaToM

Post by PaToM »

swoter: Nie, hráči, ktorí majú 26 a viac rokov a často agresivitu vyššiu než 70% nie sú nádejní hráči. :roll: :wink:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Big El

Post by Big El »

FOTOREGIME wrote: Hral jsem soccerproject pred x lety "peknou radku let". Svuj tym jsem dostal mam dojem snad az do cecka. Ted jsem se k projectu vratil. se SPMT a ASPT se mi vse vybavilo zpet :D, prodeju a nakupu se nebojim, myslim ze s programy si kazdy spocita, ktery bude good a ktery ne :D. hraju 4 dny a uz jsem ziskal 5 nadejnych hracu za total 200k, jelikoz 4 byli zcela zdarma, a i s celkem prijatelnymi podminkami. Celkova castka, kterou mi predstavenstvo dovoli vynalozit na jednotlivy nakup uz je na 400K, ale ty prodeje me stvou. Bez nich nema cenu nakupovat :DDDD
Nu dobře, tak aspoň při nákupech se nespálíš, když SP znáš. Tož tedy vítej zpět :wink:

Stejně si myslím, že na začátku se Ti hodí mít hráčů víc, zejména když nejsou dotrénovaní. Nicméně je mi jasné, že to není odpověď na Tvou otázku... Vydrž - myslím, že by tam to omezení nemělo být příliš dlouho (týden? 14 dní? nevím).
Elnino Prague

oslicek

Post by oslicek »

mám jen takový asi úplně nováčkovský dotaz:

dycky se platilo agentovi při prodeji hráče 5% a teď sem zaplatil 11% - udělal sem nějakou chybu? změnilo se něco? nebo něco nevím?
PaToM

Post by PaToM »

oslicek wrote:mám jen takový asi úplně nováčkovský dotaz:

dycky se platilo agentovi při prodeji hráče 5% a teď sem zaplatil 11% - udělal sem nějakou chybu? změnilo se něco? nebo něco nevím?
1. Platili sa vždy 3%...

2. ... ale to platí len pri 100%-nom skautovi, ten tvoj má, ako vidím, len 11%; čím slabší, tým horšie vyjedná dohodu s agentom hráča a musíš mu zaplatiť väčší podiel z predajnej ceny.

Ešte, že si v tom A-čku už 19. sezónu. :mrgreen: No offence. :wink:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
oslicek

Post by oslicek »

PaToM wrote:
oslicek wrote:mám jen takový asi úplně nováčkovský dotaz:

1. Platili sa vždy 3%...

2. ... ale to platí len pri 100%-nom skautovi, ten tvoj má, ako vidím, len 11%; čím slabší, tým horšie vyjedná dohodu s agentom hráča a musíš mu zaplatiť väčší podiel z predajnej ceny.

Ešte, že si v tom A-čku už 19. sezónu. :mrgreen: No offence. :wink:
stydím se. :oops:

skauta sem předtím neměl na 100%, proto to bylo 5% :-(. i po pěti letech na SP a x sezónách v áčku se člověk má pořád co učit - no, není to radost, jaký je ten Soccerproject dynamická a vyvíjející se hra!?!
kopeckar

Post by kopeckar »

Zaplaťpánbu, že je tu dost zkušených manažérů, kterých se mohou Áčkaři zeptat. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”