Code: Select all
Dear Raffin. If you win the title next season in A, will be the most shameful title won in the history of SP. I'm very sorry for you, but everyone knows you're a cheater.

Moderator: Czech Moderators
Dear Raffin. If you win the title next season in A, will be the most shameful title won in the history of SP. I'm very sorry for you, but everyone knows you're a cheater.
Ha, moje už také byla smazaná...cipriansimi wrote:my message was deleted Raffin's guestbook![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
And message from Azor wad deleted too:)Big El wrote:Ha, moje už také byla smazaná...cipriansimi wrote:my message was deleted Raffin's guestbook![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yes indeedHippopotamus wrote:And message from Azor wad deleted too:)Big El wrote:Ha, moje už také byla smazaná...cipriansimi wrote:my message was deleted Raffin's guestbook![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Azorova.Oslickova zatím zůstává...Big El wrote:Ha, moje už také byla smazaná...cipriansimi wrote:my message was deleted Raffin's guestbook![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aha, sa mi to nezdalo, že čo mi to píšeš...frankie_doparoma wrote:no mozna propusteni budou, ale v tymu je porad ma
patom bol rychlejsi
The truth hurts!!!Big El wrote:Vypadá to, jako by někdo nechtěl slyšet pravdu
Yes.cipriansimi wrote:The truth hurts!!!Big El wrote:Vypadá to, jako by někdo nechtěl slyšet pravdu![]()
![]()
Navrhuji zařadit od nynějška do šerifského arzenálu nový trest: hluboké opovrženípupajdi13 wrote:po tom všem co se za poslední dny událo , si myslím, že největší trest pro raffina je to co se ted děje a jaký je v očích zbytku celého SP především díky svým reakcím na foru a v tiskovkce.Každý si udělal obrázek sám .
Nejvýstižněji to popsal Oslíček,tam je si myslím celá pravda.
On znechutil hru především sám sobě svým přístupem.
Takovou ostudu,jakou si sám ušil by nedokázal ani ban.
Perfectly agree with you. Now, I go back to my forum, but I'll be watching your forumpupajdi13 wrote:po tom všem co se za poslední dny událo , si myslím, že největší trest pro raffina je to co se ted děje a jaký je v očích zbytku celého SP především díky svým reakcím na foru a v tiskovkce.Každý si udělal obrázek sám .
to musí udělat sjarel....má to plně ve své kompetenci, upozornoval jsem na to,že se to mělo udělat ještě před rozjezdem nového ročníku.frankie_doparoma wrote:pupajdi: a co ty hraci? kdy se mu smazou?
Tak to by mel probehnout odecet bodu, pokud uziva hrace, ktere by v tymu jiz nemel jit... Uz vidim v ruzovych brylich, jak to probehne.pupajdi13 wrote:to musí udělat sjarel....má to plně ve své kompetenci, upozornoval jsem na to,že se to mělo udělat ještě před rozjezdem nového ročníku.frankie_doparoma wrote:pupajdi: a co ty hraci? kdy se mu smazou?