Big El wrote: Uvidíme, jak přistoupím k druhé půli skupiny...
zodpovedně a se ctí doufám
Marťas, to El přeci neumí
My jsme po třetím kole takřka neuvěřitelně na prvním místě o skóre před chrty z Mantelova a Noldorova. Už teď máme šest bodů, takže cíl jsme naprosto splnili a zbytek můžeme odkopat, samozřejmě zodpovědně a se ctí, v pohodovém rozpoložení
To jsou docela zdatní chrti.Držím pěsti zajícovi...
FK Hash Rohatsko - Stratovarius 0:1 (125:134)
Dnes úřadoval bláznivý rozhodčí (29%),který celkem třikrát červenil.Neměl pochopení pro frenkieho obligátně rozložených 11 ŽK mezi všechny hráče,ale naopak už v 68.minutě ho poslal do devíti...S výhrou jsem dnes ani moc nepočítal,protože mi zas řádí v kádru jakási lepra či co...
Po třech kolech jsme bez ztráty bodu první,což při pohledu na protiskupinu zas takové vítězství být nemusí... No - uvidíme.
tak ja mel taky velky problemy a bod by byl uspech, ale ten rozhodci byl fakt katastrofalni
gratulace ke trem bodum, do odvety se budu snazit pripravit lepe....
škoda no,chyběl nám levej utočník a hlavně jsem včera podepisoval smlouvy RBčkum,,,,takže maj ted total špatnej výkon.
Každopádně skupina furt pekně zamotaná .
edit : k turnaji vydáno nové tiskové prohlášení na stránkách našeho klubu.
Vo štvrtok jednogólová prehra s Mantelom pri výkone horšom o bod (síce moja chyba, že som sa nepripravil na 100% a nezahral svoje maximum), dnes výhra s Elom len 1:0 po výkonoch 136:115. To asi na 1.miesto stačiť nebude
EDIT: Sakra, mne sa nechce hrať 1.vyraďovacie kolo u Mccgradyho ...ak si ho vôbec zahrám...
Last edited by Hippopotamus on Wed Jun 27, 2012 11:04 am, edited 1 time in total.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
kuwa já neměl nastaveno na zápas s šutrem a tak jsem remizoval po výkonech 123:119 výhra byla opravdu na dosah, stačilo nastavit ale vůči soupeřům je to fér