Jdeme dál ale to je asi na tomto turnaji vše.

Moderator: Czech Moderators
To si jenom myslíš, vůbec neznáš moje taktické záměry, které ti samozřejmě neprozradím, ale stačí se kouknout jak jsem dopolední zápas nastavil, hrál jsem na remízupupajdi13 wrote:tak povedlo se zdramatizovat tabulku před posledním kolem![]()
leblik s dědou vrátnym jen remizoval dopoledne a My jsmeted vyšplouchli Homara
1.FC Julec... 0 - 2 ... FC Letenská šlechta
1 Ataĺanta Sprice 9 2 3 0 +2 9 7
2 FC MAROWITCH 8 2 2 1 +1 6 5
3 FC Letenská šlechta 6 1 3 1 +1 9 8
4 1.FC Julec 2 0 2 3 -4 4 8
v posledním kole máme leblika ....kdyby jsme šli na 3 body,tak by jsme ho do dalšího kola nepustili....tos nečekal kámo co![]()
Sejdeme se na Vlachovce Brachupupajdi13 wrote:Jinak mám takovej inovativní návrh....abych Vás víc zapojil do diskuze , vyberu z každe skupiny jednoho adepta,který by udělal záverečny sumář jeho grupy ....souhlas,,,?
skupina 1: PaToM
skupina 2: Milko
skupina 3: íčko
skupina 4: Toša
skupina 5: Kosta
skupina 6: leblik
skupina 7: šaky
skupina 8: tomkyč
výběr jsem udelal nahodne,,,,,na poprvé jsem dal prednost cechovnim bratrum z SF ....tak uvidime jak se to chytne......tak po skupinach chlapci.
No problem. Pre pupču všetko.pupajdi13 wrote:Jinak mám takovej inovativní návrh....abych Vás víc zapojil do diskuze , vyberu z každe skupiny jednoho adepta,který by udělal záverečny sumář jeho grupy ....souhlas,,,?
skupina 1: PaToM
Nebudeš věřit,ale i tam jsem prožil rok v učnákuimpossible wrote:
Sejdeme se na Vlachovce Brachu
Škodá, do Kobylis to teď nestihnu... Ale byl jsem to tam před pár rokama omrknoutimpossible wrote:Sejdeme se na Vlachovce Brachupupajdi13 wrote:Jinak mám takovej inovativní návrh....
Bohužel mě čeká Trabant, kde si moc šancí nedávám, takže už jsou celkem jasný postupujícíPaToM wrote:Tak v Minci sa nám tento ročník napriek náročnej skupine s jedným jasným favoritom (Trabant) a menšej prestavbe tímu celkom darí. Kolo pred koncom sme so 6 bodmi o skóre na 2. mieste pred FC Chellsea a Spartou Tatobity. V poslednom kole hráme práve doma s Jardom. V prvom zápase sme zvíťazili jasne 7:2 po výkonoch 85 - 126. Zajtra do toho dáme, čo bude vládať a uvidíme. Postup v minci by bol pre nás historickým úspechom, tak snáď to vyjde.
tosa_CZ wrote: Jinak jsem poctěn výběrem, ale pro dobro věci se jej vzdávám a přenechávám Hippovi. Já bych zase vzpomínal na SP sraz, napsal bych pár trefných poznámek a pak by na ně někdo afektovaně odpovídal, což netřeba