Myslím, že Mantel rád slíbí, že tak málo nezahrajepalo wrote: Ať slíbí že nedá 140 !

U nás je to s místem moc špatné. Nu budeme se modlit a třeba budeme vyslyšeni...
Moderator: Czech Moderators
Myslím, že Mantel rád slíbí, že tak málo nezahrajepalo wrote: Ať slíbí že nedá 140 !
Je to takoliwapol wrote:Musím s hrdostí říct že jsem byl první,teda druhý za panem pořadatelem
palo wrote:Tak jsme tu na tu výhru !
Jo.Příště u mne budeš favoritem na Hujera...Milko wrote:Je to takoliwapol wrote:Musím s hrdostí říct že jsem byl první,teda druhý za panem pořadatelemTo bola rýchlosť zvuku
Kdo ???Milko wrote:palo wrote:Tak jsme tu na tu výhru !
Zatiaľ to podľa prihlásených vypadá na tvoje prvenstvo, ale obávam sa, že sa prihlási aj Péesko..
To je ten chlapík čo hovorí, že má skvělý klub s ještě lepším manažerempalo wrote:Kdo ???Milko wrote:palo wrote:Tak jsme tu na tu výhru !
Zatiaľ to podľa prihlásených vypadá na tvoje prvenstvo, ale obávam sa, že sa prihlási aj Péesko..
Jak chceteMilko wrote:A kto to vlastne Péesko jepalo wrote:Tak péeska vůbec nepočítám...Milko wrote:
Tak to by som potom aj ja mal šancu vyhraťAle Péesko ešte nie, to by musel mantel ísť ešte s tou hranicou nižšie, že palo
![]()
![]()
![]()
![]()
Švihaj, švihaj, lebo Palo fakt vyhrá tento turnaj...a to chceš potom počúvať tie reči???ps2512 wrote:Jak chceteMilko wrote:A kto to vlastne Péesko jepalo wrote:
Tak péeska vůbec nepočítám...![]()
![]()
Ignoruji tento turnaj, ale jen proto, že nemám místo
Spoléhal jsem na to že tu budeš - co když se teď místo Tebe přihlásí někdo silný ?ps2512 wrote:Když není tak není....jsem netušil, že mě někteří nechají postoupit
Tak holt máš smůlupalo wrote:Spoléhal jsem na to že tu budeš - co když se teď místo Tebe přihlásí někdo silný ?ps2512 wrote:Když není tak není....jsem netušil, že mě někteří nechají postoupit
jj, slibem nezarmoutíš, tak vám klidně slíbím cokolivBig El wrote:Myslím, že Mantel rád slíbí, že tak málo nezahrajepalo wrote: Ať slíbí že nedá 140 !![]()
U nás je to s místem moc špatné. Nu budeme se modlit a třeba budeme vyslyšeni...