Prim wrote:Dotaz na pana poradatele stran klubove prislusnosti hrace:
Oba mi hraci v tabulce strelcu (Randelovic 8g. a Tupe 7g) jsou momentalne na prodej a velmi brzo zmeni klubovou prislusnost. Je velmi pravdepodobne (minimalne v jednom pripade), ze prestoupi do klubu, ktery hraje OPB11 a tudiz muze dojit k zajimave situaci, ze budou skorovat za dva ruzne kluby.
V teoretickem pripade, ze se tak stane, a tento navic ziska poharek pro nejlepsiho strelce - komu by tato trofej prislusela? Novemu klubu, klubu za ktery nastrilel vice golu, ... ?
Diky!
P.
Já bych to vyděl tak že pohárek dostane hráč a pošlu ho manažerovi který s tímto hráčem vstoupil do turnaje.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Oba mi hraci v tabulce strelcu (Randelovic 8g. a Tupe 7g) jsou momentalne na prodej a velmi brzo zmeni klubovou prislusnost. Je velmi pravdepodobne (minimalne v jednom pripade), ze prestoupi do klubu, ktery hraje OPB11 a tudiz muze dojit k zajimave situaci, ze budou skorovat za dva ruzne kluby.
V teoretickem pripade, ze se tak stane, a tento navic ziska poharek pro nejlepsiho strelce - komu by tato trofej prislusela? Novemu klubu, klubu za ktery nastrilel vice golu, ... ?
Diky!
P.
Já bych to vyděl tak že pohárek dostane hráč a pošlu ho manažerovi který s tímto hráčem vstoupil do turnaje.
Hm, a nový klub, díky kterému tu korunu získá ostrouhá? Hm.. tak Prime, co dáš když Randelovič nastoupí?
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )
Diky!
P.
Hm, a nový klub, díky kterému tu korunu získá ostrouhá? Hm.. tak Prime, co dáš když Randelovič nastoupí?
Že bych na ně taky přihodil?
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Jupiiii, juhuuuuuuuuu. Je to doma!!!!! Postupujeme, i kdyz nas to stalo zraneni Ackoveho RM na 4 dny. Kazdy tym dostal po jedne redce v podobnem casu, takze zapas byl relativne neovlivnen radenim rozhodciho
PaTTTTrick wrote:
už se na Vás těšíme, jestli nás pamět neklame, tak u Vás na hřišti jsme ještě nehráli
Je to možné ..... každopádně moje ovečky poprvé uvidí pořádné profi hráče , takže pro nás svátek....stále držíme laťku provinčního klubu bez vyšších ambicí
Jupiiii, juhuuuuuuuuu. Je to doma!!!!! Postupujeme, i kdyz nas to stalo zraneni Ackoveho RM na 4 dny. Kazdy tym dostal po jedne redce v podobnem casu, takze zapas byl relativne neovlivnen radenim rozhodciho
Bohuzial velke ciele sa DAC - u nepodarilo naplnit ked znovu po tesnom vysledku prehral proti Ickovi cim sa s turnajom lucime hned v prvom kole play-off. To znamena ze si nas nebude pametat ako sme si to priali. S vykonom mojho timu som vsak spokojny kedze dokazal potrapit aj supera. Divaci sa tiez mohli tesit s velmi napinaveho zapasu kde vsak o kusok boli lepsi hostia cim idu zasluzene dalej. V zapase skorovali Mijo Saric a Ibson 'na sebeson' Lopes Pereira na strane hosti a jediny gol DAC - u dal Marek Kubus. Gratulujem k postupu dalej a prajem vela stastia v dalsich bojoch.
S turnajom sa teda lucime uz v osemfinale no urcite spokojny s celym turnajom kedze v skupine sme jednoznacne isli dalej po zisku plneho poctu bodov a aj tuto v osemfinale sme neboli uplne na odpisanie. Mraky dakujem znovu za super turnaj a aj sutaz co si vymyslel len som nemal akosik casu sa jej zucatnit. Vidime sa v dalsom rocniku
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
PaTTTTrick wrote:
už se na Vás těšíme, jestli nás pamět neklame, tak u Vás na hřišti jsme ještě nehráli
Je to možné ..... každopádně moje ovečky poprvé uvidí pořádné profi hráče , takže pro nás svátek....stále držíme laťku provinčního klubu bez vyšších ambicí
No konečně už něco hraješ - vítej zpátky na SP výsluní. Ale že ti to trvalo. Snad už se budeš v závěrečných kolech vyskytovat častěji.