2. liga (SL)

Moderator: Czech Moderators

kamil581
Team Board Member

Re: 2. liga (SL)

Post by kamil581 »

PaToM wrote:
kamil581 wrote:
PaToM wrote:1. Tresty sa nikomu neprenášajú.
2. Ak tím dostane kontumáciu za nastúpenie hráča v treste, tak sa mu nepočíta do tých 4 kontumácii na vylúčenie.

Som z toho jeleň alebo nie ?

Veď jednotka odporuje dvojke. Veď keď sa tresty neprenášajú, tak ako môže existovať kontumácia za nastúpenie hráča v treste ???
Hráč dostane napr. v 1. kole ČK. Ak v 2. kole nastúpi, dostane kontumáciu (klasické pravidlo o trestoch). Ak v 3. kole už nemá trest (predtým to tak bolo), to hovorí tá jednotka.

No a tá dvojka hovorí len o tom, že mu tie kontumácie za nastúpenie hráča nebudeš počítať. Výsledok zápasu je kontumačný, ale do tých 4 kontumácii, za ktoré je tím vylúčený sa počítajú len kontumácie za neposlanie alebo neprijatie pozvánky.

Vďaka za vysvetlenie, takže nie som jeleň, ako som si myslel ....
kamil581
Team Board Member

Post by kamil581 »

Image

skontroloval som všetky kontumácie, takže teraz by to malo byť v poriadku
kamil581
Team Board Member

Post by kamil581 »

Image

Takže už tu máme aj tabuľku po 16 kole .... Samozrejme je upravená podľa pravidiel, ktoré vysvetlil PaToM.
GeorgeTT
Member of the Soccer Project Association

Post by GeorgeTT »

Kamile, tie tresty by nešli skôr oznamovať? Dal si ich sem tri dni po odohratí zápasov :roll: Takto som zbytočne prišiel o tri body :(
GeorgeTT
kamil581
Team Board Member

Post by kamil581 »

GeorgeTT wrote:Kamile, tie tresty by nešli skôr oznamovať? Dal si ich sem tri dni po odohratí zápasov :roll: Takto som zbytočne prišiel o tri body :(

Je mi to ľúto, prišlo tam k určitým problémom ohľadom kontumácií ....Viem, že ty si zrejme najviac poškodený, lebo predtým si bol na 3 mieste ...
Headdy
Coach

Post by Headdy »

kamil581 wrote:
GeorgeTT wrote:Kamile, tie tresty by nešli skôr oznamovať? Dal si ich sem tri dni po odohratí zápasov :roll: Takto som zbytočne prišiel o tri body :(

Je mi to ľúto, prišlo tam k určitým problémom ohľadom kontumácií ....Viem, že ty si zrejme najviac poškodený, lebo predtým si bol na 3 mieste ...
kludne ten zápas odohrám znovu :)
Slovnaft FC
kamil581
Team Board Member

Post by kamil581 »

Headdy wrote:
kamil581 wrote:

Ak máš záujem, tak ho kludne odohrajte, lebo ja som toho potrestaného hráča vyvesil neskoro, to je fakt ...
stanleyy50
Groundsman

Post by stanleyy50 »

kua no tie kontumacie potesiia :(
alonzo1977
Team Manager

Post by alonzo1977 »

staci ked si kazdy pozrie posledny zapas ci niekto dostal cervenu kartu .odohrat ja jednoznacne stym nesuhlasim .
a bude vediet ci ma jeho hrac trest alebo nie . ja neviem kamil oco ti ide tresty ti navrhoval zrusit aj patom ale ty nic ale zapasy po kontumaciach schvalujes
ja len chcem stade postupit cim skvor len kvoli tebe lebo nezvladas viest tuto sutaz to je moj nazor .
http://uloz.to/m/alonzo1977/Video/
filmy novinky na stiahnutie zdarma
pivarnik2
fc tatran presov
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

Headdy wrote:
kamil581 wrote:

Díky, moc si to cením, sám nerád udeľujem kontumácie, vždy sa snažím, aby v mojej (4.) lige boli odohraté všetky zápasy, preto som rád, že si takto vyjdeme v ústrety.
Pošli mi pozvánku na kedykoľvek.
Ešte raz ďakujem.
GeorgeTT
kamil581
Team Board Member

Post by kamil581 »

alonzo1977 wrote:staci ked si kazdy pozrie posledny zapas ci niekto dostal cervenu kartu .odohrat ja jednoznacne stym nesuhlasim .
a bude vediet ci ma jeho hrac trest alebo nie . ja neviem kamil oco ti ide tresty ti navrhoval zrusit aj patom ale ty nic ale zapasy po kontumaciach schvalujes
ja len chcem stade postupit cim skvor len kvoli tebe lebo nezvladas viest tuto sutaz to je moj nazor .

Ja príjmem aj negatívny názor voči mojej osobe ako komisárovi .. ak máš záujem, tak ti to miesto kludne prepustím ....

Opýtaj sa ostatných, ako to stíhajú, dúfam, že budeš najlepší ....
kamil581
Team Board Member

Post by kamil581 »

alonzo1977 wrote:staci ked si kazdy pozrie posledny zapas ci niekto dostal cervenu kartu .odohrat ja jednoznacne stym nesuhlasim .

mimo toho, zrejme asi nevieš, čo predchádzalo tejto kontumácii ...

Nechce sa mi to rozpisovať, kludne si pozri históriu, a zrejme mi za pravdu dá i samotný PaToM, ktoré povedal, aby som tie tabuľky neprerábal, ale ja som si tú námahu dal ...

Niekedy sa stane, že rodina a dve školou povinné deti ti dajú viac zabrať ako SP. Ja som to zobral preto, lebo som nechcel, aby to viselo na jednom človeku ... .
Headdy
Coach

Post by Headdy »

GeorgeTT wrote: Díky, moc si to cením, sám nerád udeľujem kontumácie, vždy sa snažím, aby v mojej (4.) lige boli odohraté všetky zápasy, preto som rád, že si takto vyjdeme v ústrety.
Ešte raz ďakujem.
Máš tam na pondelok :) síce to asi zasa prehrám, ale tak nevadí :)
Slovnaft FC
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

kamil581 wrote:

mimo toho, zrejme asi nevieš, čo predchádzalo tejto kontumácii ...

Nechce sa mi to rozpisovať, kludne si pozri históriu, a zrejme mi za pravdu dá i samotný PaToM, ktoré povedal, aby som tie tabuľky neprerábal, ale ja som si tú námahu dal ...

Niekedy sa stane, že rodina a dve školou povinné deti ti dajú viac zabrať ako SP. Ja som to zobral preto, lebo som nechcel, aby to viselo na jednom človeku ... .
Ja sa tiez stotoznujem jednoznacne s nazorom Kamila. Niekedy jednoducho clovek ma aj ine priority ako SP lebo svet sa urcite netoci len okolo neho. Raz za zas ked niekto da tresty alebo nieco podobneho neskor ako by mal tak ho za to netreba hned ukrizovat. A zaroven ked potom nechce aby boli kontumacie kedze v tom ma prsty aj on aj ked malo ale predsa. Vsetci komisari robime toto pre vas uplne zadarmo lebo nas to bavi alebo chceme nezistne pomoct ale nie vzdy to ide na 100% to musite pochopit aj vy ;)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

Headdy wrote:
GeorgeTT wrote: Díky, moc si to cením, sám nerád udeľujem kontumácie, vždy sa snažím, aby v mojej (4.) lige boli odohraté všetky zápasy, preto som rád, že si takto vyjdeme v ústrety.
Ešte raz ďakujem.
Máš tam na pondelok :) síce to asi zasa prehrám, ale tak nevadí :)
Díky :wink:
Po 9 Júl 2012 (18:00 CET) Pr Slovnaft FC ?? - ?? FK TRNAVA
GeorgeTT
Post Reply

Return to “SK - Národní ligy + Evropa”