Držím palce, ale bude to sakramentsky ťažkédoctor46 wrote: dalsi zapas skusime frankiemu zobrat nejake bodiky..![]()

Moderator: Czech Moderators
Držím palce, ale bude to sakramentsky ťažkédoctor46 wrote: dalsi zapas skusime frankiemu zobrat nejake bodiky..![]()
Aký favorit turnajaGeorgeTT wrote: V ďalšom kole privítame doma bakelitovú pomstu z NDR, kde si tiež veľké nádeje nerobíme, ale pokúsime sa favorita turnaja trochen potrápiť
To je pravda, tento turnaj nesledujem (i keď viem, že je veľmi obľúbený)pupajdi13 wrote: je vidět, že náš brat nesleduje turnaj Prokoplý buben.....kde jsme dneska vyřadili v semifinále A divizní Bonnery
, i když přes haluž
![]()
čeká nás ted období podpisů smluv,takže to bude slabší,přesto se na souboje s brachem íčkem moc těším...čím déle budu veden jako outsider,tím pro mne lépe
![]()
V Nýřanech veliká euforie. Když jsem zapnul SP, tak jsem nejdříve skoro spadl ze židle, ale pak vyskočil a jásal jak malej kluk. Manželka koukala jestli jsem se nezbláznilMilko wrote:Tak Šakal začal vo veľkom štýle...ja som vedel, že ten chlapec tu niečo vyparátimrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 1 - 2 TJ Barca Nyrany
Špatný začátek, ale doufám že to dohoníme.
Ja to vidím na ďalšie tri body aj v 2. kole. Funebráci sú zdolatelní a dovolím si tvrdiť, že si tu rozhodne veľkým favoritomŠakal wrote:V Nýřanech veliká euforie. Když jsem zapnul SP, tak jsem nejdříve skoro spadl ze židle, ale pak vyskočil a jásal jak malej kluk. Manželka koukala jestli jsem se nezbláznilMilko wrote:Tak Šakal začal vo veľkom štýle...ja som vedel, že ten chlapec tu niečo vyparátimrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 1 - 2 TJ Barca Nyrany
Špatný začátek, ale doufám že to dohoníme.. Vím, že je to teprve první vlaštovka, která zdaleka nic neznamená, ale tohoto vítězství se velice ceníme.
Samozřejmě se pokusíme navázat na velice povedený vstup do turnaje a v pondělí urvat další bodíky.Milko wrote: Ja to vidím na ďalšie tri body aj v 2. kole. Funebráci sú zdolatelní a dovolím si tvrdiť, že si tu rozhodne veľkým favoritom
potvrzuji plichtičkuimpossible wrote:FC Letenská šlechta 2 - 2 Mission Impossible 135 - 138
Brachovrazdeny zapas viteze nenasel, lec jsme byli lepsi. Pupi se s agresi nemazlil a naburil ji na max., ja o 10 mene. No, v odvete snad vyuzijeme VDP a 3 body si nechame
U nas jsou take dva hraci zakladu mimi, cili i z nasi strany bude odveta prostorem pro zlepsenipupajdi13 wrote:potvrzuji plichtičkuimpossible wrote:FC Letenská šlechta 2 - 2 Mission Impossible 135 - 138
Brachovrazdeny zapas viteze nenasel, lec jsme byli lepsi. Pupi se s agresi nemazlil a naburil ji na max., ja o 10 mene. No, v odvete snad vyuzijeme VDP a 3 body si nechame, se štístkem pro nás , bohužel nám chybí pro zranění nejlepší hráč tým CM Bartoš , navíc proběhly trejdy ,takže bod je pro nás velkým ziskem
...do odvety se nachystáme lépe
Ano,ano vyšlo nám to na 100%tomkycz wrote:tak Dajo se v bratrově turnaji snaží co to jdenarozdíl od nás jemu risk agresivity vyšel...
FC Trabant 2 - 1 Litomerice losers Club de Fotbal
výkony: 140:134 ( nebylo co řešit )
na naší straně nic neřešící redka v 84´...
Zjišťuji, že na pohár máme dost úzký kádr, do toho hrajeme skoro každý možný termín a hráči končí dost na marodce. Takže trochu zvolnímepak podáváme proti takto silným soupeřům bídné výkony...
Tak v pondělí se zadařilo, připsali jsme si povinné tři body. Zítra nás čeká Kenjiho Queeni. Jelikož máme zraněného brankaře a nejlepšího hráče a tahouna družstva CF Warena Bugeju, tak nás bodové utkání v žádném případě nečeká. Nutno dodat, že by nás body nečekali ani se zraněnými hráči v sestavěŠakal wrote:Samozřejmě se pokusíme navázat na velice povedený vstup do turnaje a v pondělí urvat další bodíky.Milko wrote: Ja to vidím na ďalšie tri body aj v 2. kole. Funebráci sú zdolatelní a dovolím si tvrdiť, že si tu rozhodne veľkým favoritom
Tak je pravda, že Kenji je už trošku iné sústo, ale prekvapiť ho možeš...čímŠakal wrote:Tak v pondělí se zadařilo, připsali jsme si povinné tři body. Zítra nás čeká Kenjiho Queeni. Jelikož máme zraněného brankaře a nejlepšího hráče a tahouna družstva CF Warena Bugeju, tak nás bodové utkání v žádném případě nečeká. Nutno dodat, že by nás body nečekali ani se zraněnými hráči v sestavěŠakal wrote:Samozřejmě se pokusíme navázat na velice povedený vstup do turnaje a v pondělí urvat další bodíky.Milko wrote: Ja to vidím na ďalšie tri body aj v 2. kole. Funebráci sú zdolatelní a dovolím si tvrdiť, že si tu rozhodne veľkým favoritom.