A prečo chceš vypadnúť z tohto turnajaDajo wrote: Do štvrťfinále by sme radi Milka.

Moderator: Czech Moderators
A prečo chceš vypadnúť z tohto turnajaDajo wrote: Do štvrťfinále by sme radi Milka.
Neviem ale ešte súpera v semifinále.... potom ti dám vedieť.Milko wrote:A prečo chceš vypadnúť z tohto turnajaDajo wrote: Do štvrťfinále by sme radi Milka.![]()
![]()
![]()
palo wrote:Stratovarius - FC MAROWITCH 1:2 (125:130)
Velké fiasko se mi dneska v Minci povedlo...A to jsem čekal,že léblík flákne minimálně 140 a nominoval jsem Áčko.Jenže se mi zranil gólman a do brány šel LB z centra a oslnil krásným výkonem 7...
Léblíkovi každopádně gratuluju !
Neboj, odměnou mi je další kolo s MantelemBig El wrote:palo wrote:Stratovarius - FC MAROWITCH 1:2 (125:130)
Velké fiasko se mi dneska v Minci povedlo...A to jsem čekal,že léblík flákne minimálně 140 a nominoval jsem Áčko.Jenže se mi zranil gólman a do brány šel LB z centra a oslnil krásným výkonem 7...
Léblíkovi každopádně gratuluju !
Léblík by se měl stydět. Dát takovýmu gólmanovi jenom dva góly...
Tak to už tri roky presluhuje, nie?pupajdi13 wrote:má ten den moje žena 33 narozeniny
To je jasný, dělá brankářePaToM wrote:Tak to už tri roky presluhuje, nie?pupajdi13 wrote:má ten den moje žena 33 narozeniny
ŠtvrťfináleMilko wrote:A prečo chceš vypadnúť z tohto turnajaDajo wrote: Do štvrťfinále by sme radi Milka.![]()
![]()
![]()
Vtipko, umenie nie ma poraziť(aj to - si len remizoval), keď prdíš na ligu a sústrediš sa na poháre. Ja momentálne uprednostňujem ligu, takže poháre sú zatiaľ na druhom mieste. A to nie si ma ani schopný poraziť v riadnom hracom čase...ty sraloDajo wrote:
Štvrťfinále
FC Trabant : The Last Mohycan 0 : 0 5:4 pen.
Výkony: 141:139
Milko betonoval,betonoval....až si vybetonoval cestu späť do prérie.Milko ahoj a daj si na ceste pozor a nezatúlaj sa.
Sa Ti zatúlal mozog Milko .Milko wrote:
Vtipko, umenie nie ma poraziť(aj to - si len remizoval), keď prdíš na ligu a sústrediš sa na poháre. Ja momentálne uprednostňujem ligu, takže poháre sú zatiaľ na druhom mieste. A to nie si ma ani schopný poraziť v riadnom hracom čase...ty sralo
Dajo wrote:Sa Ti zatúlal mozog Milko .Milko wrote:
Vtipko, umenie nie ma poraziť(aj to - si len remizoval), keď prdíš na ligu a sústrediš sa na poháre. Ja momentálne uprednostňujem ligu, takže poháre sú zatiaľ na druhom mieste. A to nie si ma ani schopný poraziť v riadnom hracom čase...ty sraloJa už na ligu prdieť môžem , lebo vyššie ako A-čko už nie je, ale čo ty ? Ty treťoligista.