je třeba přidat brášku Rockytomkycz wrote:pořadatel by se měl zamyslet kam turnaj směřuje. Ve třech čtvrtfinalových zápasech padl pouze jeden gólTakhle taktizovat kvůli kousku nablištěného plechu ( ještě, že my už doma jeden máme )

Moderator: Czech Moderators
je třeba přidat brášku Rockytomkycz wrote:pořadatel by se měl zamyslet kam turnaj směřuje. Ve třech čtvrtfinalových zápasech padl pouze jeden gólTakhle taktizovat kvůli kousku nablištěného plechu ( ještě, že my už doma jeden máme )
momentálně bude semifinále....pošli mi své inicialy do sp poštyMaro1995 wrote:kdy bude další ročník šlechtické mince? rad bych se ho zůčastnil
Tak proto se tu nevidím když je to semifinále.pupajdi13 wrote:momentálně bude semifinále....pošli mi své inicialy do sp poštyMaro1995 wrote:kdy bude další ročník šlechtické mince? rad bych se ho zůčastnil
když ho uděláš,tak doufam,že si pro pohárek přijedeš osobkofrankie_doparoma wrote: ja chci urcite do finale , do spartanskyho derby s leblikem, kde mi bude cti mu nakopat prdel :p
Poputuje na Slovensko......bez debaty.pupajdi13 wrote:když ho uděláš,tak doufam,že si pro pohárek přijedeš osobkofrankie_doparoma wrote: ja chci urcite do finale , do spartanskyho derby s leblikem, kde mi bude cti mu nakopat prdel :p![]()
jsem rád, že jsem to léblikovi neposral ani tentokrátDajo wrote:Poputuje na Slovensko......bez debaty.pupajdi13 wrote:když ho uděláš,tak doufam,že si pro pohárek přijedeš osobkofrankie_doparoma wrote: ja chci urcite do finale , do spartanskyho derby s leblikem, kde mi bude cti mu nakopat prdel :p![]()
Aj poštovné si zaplatím.