Divize A

Moderator: Czech Moderators

oslicek
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by oslicek »

ps2512 wrote:
Papa Bouba Diop wrote: jsme sice 5. ale na druhého rumuna ztrácíme 3 body...bude to zajímavé kdo z koho (já, Resi, rumunský dvojblok a možná ještě Ratboř :) )
Nezapomínej na Oslíčky :D
no, jako vtip dobrý.

mnohokrát sem avizoval sestup, ale tentokrát je zdá se neodvratný - na trhu nic není - tam byla vždy spása. jinak budu držet palce, ať je druhé a třetí místo na konci sezóny s českou vlaječkou!!!
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

hm...to je tak když se manažer vrátí z hospody později než předpokládal.. :roll: :) nestihl jsem přátelák ve 22 a ten jeden dva bodíky ve výkonu nám dnes taky chyběly k výhře...holt budu muset porazit Adjud venku ve čtvrtek..nemůžeme přece nechat ty rumuny prchnout :lol:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
tom17
Team President

Post by tom17 »

Gratuace oslíčkovi k dnešnímu utkání :wink:

V posledních zápasech se mi krutě nedaří. Ještě že hraju ve čtvrtek s Remedym, to bych snad tři body už mohl urvat...
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Tak dnes zajímavé výsledky

SP Club Inter 15 FC Raffin 3:2 (149-147) .. druhý porazil prvního, situace na čele trochu zamotala, ale Raffin má stále pohodlný 5b rozdíl... ještě je ve hře o SP pohár, ale to ho asi neohrozí...

Fc Adjud Valcíři Chomutov C.F. 3:4 (140-146) .. Papa se vrátil do boje o bednu, osolit agresi, na 91% rozhodčího hrál 90% (Adjud 80%) a dostal redku později než soupeř, který měl problémy na CM a hráli mu zde dost unavený hráči s výkonem 67 a 68

V důležitém záchranářském souboji přehrál Oslíček Anaviu - FC Real Anavia - Totemo Baka 2:3 (139-142)

Naopak dále ztrácí Kateřina, která dnes nasadila dva hráče s výkonem 55 a 51
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
ps2512

Post by ps2512 »

PaTTTTrick wrote:Tak dnes zajímavé výsledky

SP Club Inter 15 FC Raffin 3:2 (149-147) .. druhý porazil prvního, situace na čele trochu zamotala, ale Raffin má stále pohodlný 5b rozdíl... ještě je ve hře o SP pohár, ale to ho asi neohrozí...

Fc Adjud Valcíři Chomutov C.F. 3:4 (140-146) .. Papa se vrátil do boje o bednu, osolit agresi, na 91% rozhodčího hrál 90% (Adjud 80%) a dostal redku později než soupeř, který měl problémy na CM a hráli mu zde dost unavený hráči s výkonem 67 a 68

V důležitém záchranářském souboji přehrál Oslíček Anaviu - FC Real Anavia - Totemo Baka 2:3 (139-142)

Naopak dále ztrácí Kateřina, která dnes nasadila dva hráče s výkonem 55 a 51
Koukal jsem, Real si to s Oslíčkem prohrál sám........celý tým nastavený pokyn normální :lol:
Oni toho Oslíčka snad ani nenechají sestoupit 8)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Další zajímavý den:
Ratboř - SP Club Inter 15 1-0 (143-141) - SP Inter club po dvou zraněných a jedné ČK opět ztratil na první místo...

FC Raffin - Fc Adjud 2-2 (140-143) - Raffin po přímé červené ve 27minutě může být rád aspon za jeden bod...

Valcíři Chomutov C.F. - PC Bonner 3-3 (147-141) ... při tréninku ve 22.00 se mi zranilo RM a můj asistent místo něho nepochopitelně nasadil až C-kové RM s výkonem 63, které se ještě nechalo po přestávce vyloučit :-) ... takže velká haluz a nakonec aspon bod

Resi se po pohodové výhře u Trabantů osamostatnil na třetím místě, s 2b ztrátou na druhé místo...
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Papa Bouba Diop

PaTTTTrick wrote:Další zajímavý den:
Ratboř - SP Club Inter 15 1-0 (143-141) - SP Inter club po dvou zraněných a jedné ČK opět ztratil na první místo...

FC Raffin - Fc Adjud 2-2 (140-143) - Raffin po přímé červené ve 27minutě může být rád aspon za jeden bod...

Valcíři Chomutov C.F. - PC Bonner 3-3 (147-141) ... při tréninku ve 22.00 se mi zranilo RM a můj asistent místo něho nepochopitelně nasadil až C-kové RM s výkonem 63, které se ještě nechalo po přestávce vyloučit :-) ... takže velká haluz a nakonec aspon bod

Resi se po pohodové výhře u Trabantů osamostatnil na třetím místě, s 2b ztrátou na druhé místo...
zajímavý no :) byl jsem od středy mimo takže na ty výsledky koukám pořádně až teď..

Adjud dobrý tam si toho cením a proti Tobě se tak nějak vyrovnal první zápas u tebe, kdy jsem s trochu štěstí vyhrál já..takže budiž no :)

pořád ztrácím 4 body na druhé místo a Inter mám navíc doma, už ale nesmím zbytečně ztrácet..
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Papa Bouba Diop

no a zajímavý je i tenhle den, akorát ne pro mě :twisted:

Resi dokázal urvat remízu u Raffina a to se rozhodně cení, Valcíři mají za sebou další ztrátu a takhle můžu těžko něco vybojovat..

Ratboř - Valcíři Chomutov 1:0 (148:147)
hansjorg VFB
Team Manager

Post by hansjorg VFB »

No tak chlapi co to tam děláte :D toho belgána beru ten je jasnej, ale ty rumuny musíte sundat :D

držim palce, a ať jste na bedně :wink:
VFB Stuttgart
C2.
Papa Bouba Diop

ten random mě začíná trochu srát..

čtvrtek:

Valcíři Chomutov - FC Highlands 2:2 (149:146)

tak holt zas musim těžce vydřít výhru venku...

pátek:

AFC Temosa Praha - Valcíři Chomutov 0:1 (143:147)

tabulka vypadá pořád stejně blbě :)

na 2. rumuna už určitě nemám, Adjud má zatim až moc štěstí, Resimu bych aspon to 2. místo přál ale nevypadá to..
tom17
Team President

Post by tom17 »

hansjorg VFB wrote:No tak chlapi co to tam děláte :D toho belgána beru ten je jasnej, ale ty rumuny musíte sundat :D

držim palce, a ať jste na bedně :wink:
Nějak se mi těžce sbírají body tuto sezónu, takže na splnění předsezónního cíle už to nevypadá :)
V pondělí jsem poprvé pocítil přízeň randomu a jsem rád, že tomu bylo zrovna u Raffinka.
O tu bednu každopádně zabojuji.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
oslicek

Post by oslicek »

no, tak boj o medaile bude asi jen bojem o bronz, jak tak na to koukám - tak doufám, že resi s papou zabojujete a aspoň ten bronz dáte! koukal sem, že máte docela dost smůly - třeba se to v těch posledních sedmi kolech obrátí. u papy teda v šesti, protože zítra to štěstí potřebovat ani nebude a převálcuje oslíčky jednoznačně.

o záchranu se tam pořád meleme čtyři Češi - nejlepší los má Highlands, zbylí tři máme los nic moc a budeme rádi téměř za jakékoliv body - tudíž záchrana je ještě pořád reálná!
Papa Bouba Diop

no já vyrážím za chvíli do středy na ryby, takže doufám že budou úlovky stačit na to abych tento týden urval 12 bodů :lol:
acskncl

Post by acskncl »

Tak sem si odskocil v zastupu kopnout par zapasu Acka a jiz druha vyhra ze 3 zapasu :D Dnesni vyhrou nad Temosou, kde Ratbor nezaskocila ani prima redka v prvnim polocase si Katerina s ohledem na los zajistuje prvni ligu i pro dalsi sezonu. Zitra Raffinka moc nepozlobim, prijority majitelka uctu smeruje k jinejm zapasum.
Na ceste do propadliste dejin.
oslicek

Post by oslicek »

hmm, tak dneska asi game over. poslední dvě kola sem ukázal jak se o záchranu nehraje. sice tam byla spousta zranění, ale asi se to dalo oboje pohlídat výrazně lépe. :-(
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”