S tou marodkou v tíme a ešte po 2 večerných predajoch považujem 140 vonku hneď po lige za celkom slušný zázrakps2512 wrote:Měl jsi štěstí, ale gratuluju.....postupuješ zaslouženě!![]()
I když jsem od tebe čekal víc

Moderator: Czech Moderators
S tou marodkou v tíme a ešte po 2 večerných predajoch považujem 140 vonku hneď po lige za celkom slušný zázrakps2512 wrote:Měl jsi štěstí, ale gratuluju.....postupuješ zaslouženě!![]()
I když jsem od tebe čekal víc
PROVEDU.crueface1 wrote:A prosím pana pořadatele o předprodej vstupenky do turnajeNějak nám tento ročník chyběl..at se to již neopakuje
![]()
mrakoplas44 wrote: Jdi mi to spočítat do tvého turnaje abych věděl kolik musím zahrát v posledním zápase.
Máte to spočítaný,velebnostimrakoplas44 wrote:PROVEDU.crueface1 wrote:A prosím pana pořadatele o předprodej vstupenky do turnajeNějak nám tento ročník chyběl..at se to již neopakuje
![]()
Jdi mi to spočítat do tvého turnaje abych věděl kolik musím zahrát v posledním zápase.
Počet odehraných zápasů hráče .Šakal wrote:Pane pořadateli, jaké je další hledisko při rovnosti vstřelených branech u střelců?
Děkuji
Počkej já se podívám.................................................................ps2512 wrote:zeptam se mozna blbe ale prece:
to jsem zase nic nevyhral?