Moderator: Czech Moderators
to je až neuvěřitelnej náskok a tak před tvojí krasojízdou v Litoměřicích smekáme klobouk. Teď to jen potvrdit o patro výšemantel wrote:5 kol před koncem náskok 15 bodů, stavte v Áčku vodu, stavím se tam na kafe.
JSME TAM !!!palo wrote:Nejen mantela máme v Áčku - trochu nenápadně se tam v posledním kole prodral i oliwapol - takže taky obří gratulace !!!
Gratulace veliká i od budoucího kolegy. Už se těším na vzájemné matche.oliwapol wrote:JSME TAM !!!palo wrote:Nejen mantela máme v Áčku - trochu nenápadně se tam v posledním kole prodral i oliwapol - takže taky obří gratulace !!!
Už před sezonou když jsem viděl ten los a soupeře tak jsem si říkal že bych se mohl pohybovat někde kolem 5.místa. V posledních kolech už jsem šel za postupem z 2.místa a shodou okolností a proherjsem to udržel
![]()
Dostat se do Ačka nad tím jsem ani moc neuvažoval před pár sezonama a jsem tam!
Mám takový pocit, aby tu nebyla palarela s Dajem.....jakže to s ním nakonec dopadlo?palo wrote:Hned první zápas v B divizi nás poslal na očekávané pozice.Ele,doufám,že to udržíš !!!![]()
No jo - taky se mi to hned vybavilo...ps2512 wrote:Mám takový pocit, aby tu nebyla palarela s Dajem.....jakže to s ním nakonec dopadlo?palo wrote:Hned první zápas v B divizi nás poslal na očekávané pozice.Ele,doufám,že to udržíš !!!![]()
![]()