ALT+SHIFTtomkycz wrote:hmm tak za chvíli vysíláme léblikovou družinu na hřiště. Bohužel mají chlapci prohraný pohárový zápas v nohách, ale i tak doufáme, že to nebylo nadarmo... Aspon neco bych rad leblikovi predal.
Kuwa prepnul jsem si klavesnici a pise mi to jine znaky nez obvykle umi nekdo poradit jak to vratit...
Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šlechtická Mince 26 - FINALE - leblik vs šutřík
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

-
Gratulácia Kameňovi!
Léblík sa (asi) tiež nemá za čo hanbiť 
Pekný pohár, akurát ma mrzí, že napriek tomu, že najslabší výkon v turnaji som mal 136, 3x som zahral 140 a viac a v poslednom skupinovom zápase u Mantela sa zohral zápas s pravdepodobne najvyšším celkovým výkonom (147-144), tak som zakončil Mincu už v osemfinále a so zápasovou bilanciou 4 výhry a 3 prehry

Pekný pohár, akurát ma mrzí, že napriek tomu, že najslabší výkon v turnaji som mal 136, 3x som zahral 140 a viac a v poslednom skupinovom zápase u Mantela sa zohral zápas s pravdepodobne najvyšším celkovým výkonom (147-144), tak som zakončil Mincu už v osemfinále a so zápasovou bilanciou 4 výhry a 3 prehry

Last edited by Hippopotamus on Wed Jul 25, 2012 9:16 am, edited 1 time in total.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
kuwa, to mi asi nepoděkuje
ale tak byl to férový zápas bez zásahu rozhodčího, solidní výkony, není se za co stydět. Gratulace šutříkovi, léblik si to holt bude muset vybojovat sám. Asi to tak mělo být 

Já to říkám furt, že pohár je na hov.. Teď stál léblíka vítězství ve slavné Minci. Sláva poháru je proti Minci sotva poloviční (můj odhadimpossible wrote:ALT+SHIFTtomkycz wrote:hmm tak za chvíli vysíláme léblikovou družinu na hřiště. Bohužel mají chlapci prohraný pohárový zápas v nohách, ale i tak doufáme, že to nebylo nadarmo... Aspon neco bych rad leblikovi predal.
Kuwa prepnul jsem si klavesnici a pise mi to jine znaky nez obvykle umi nekdo poradit jak to vratit...

P.S. pokud udělá pan pořadatel další ročník, tak pečlivě zvážím svoji účast po letošní ostudě, kterou jsem v něm udělal.
Je nám velkou ctí vyhrát tento turnaj. Jak již tady bylo napsáno, zápas ovlivnilo Léblíkovo raní vystoupení v SP poháru. Úspěch v tomto turnaji nám v Kameňákově scházel, proto jsme velmi rádi za něj:mrgreen:
.

Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
-
gratulace vitezi, jsem rad ze kdyz uz jsem byl vyrazen ze aspon celkovym vitezem, i kdyz kdyby to byl Leblik bylo by to pro me lepsi (a pro nej taky...) 

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
gratulace i od Dynama! 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

hlásím se do dalšího ročníku 

-

F I N A L M A T C H

FC MAROWITCH..... 2 : 3..... Šutrteam
30.Alexandru Rosu, 41.Robbin Janssen......-........26. a 40. Kurt 'šutér' Knipping , 14. Keo Sene
výkony - 143 : 145
diváci - 5.377

S menším spožděním ( byl jsem na chatě s dětmi ) , bych chtěl zakončit tento ročník velkou gratulací šutříkovi .... byl nenápadný , skromný , moc se nevyjadřoval a nakonec všechny vykostil

Rozhodující faktor zápasu byl v termínu , tady mírně Tomkyč na závěr zaváhal a nepohlídal si ferovej termín pro oba týmy a středeční ranní pohár byl kamenem urazu....na to se ale historie Mince ptát nebude a šutříkovo jmeno tam bude navždy vyryto.
Ještě jednou gratuluji a pak se spojím s vítězem na dohodnutí předání ceny.
-

26 - VYUČTOVÁNÍ

Jak jsem slíbil .... něco málo vybilancujeme a povíme si něco dalším ročníku.
Vítěz : Šutrteam - j.schroter

První winn pro tento tým v mém turnaji ...po celou dobu turnaje nepoznal hořkost porážky , ve skupině číslo 8 si v 6ti zápasech připsal 4 výhry a 2 remízy .
Vyřazovací část pak začla skalpem Paťi 6 : 3 , silný soupeř pak čekal mezi nejlepšími 8mi , ale na půdě Liba urval cennou výhru 0 : 1 a šel do semifinále.
Tam stejným výsledkem vyhrál i na půdě Frenkiče a finále bylo hotové . Tam i napotřetí za sebou uspěl ve venkovním zápase a odnáší si tak zaslouženou trofej......skvělá komplexní práce , bez jakýchkoliv zaváhání v průběhu celého turnaje.
Turnajové nezdary :
Bylo toho víc ,tak vyberu jen ty největší .
Nepostupy ze skupin : Mission Impossible , FC Letenská šlechta , - vybral jsem tyto 2 týmy,které měli na to se ze skupiny dostat, přesto to nezvládli , u obou očekávám v příštím ročníku zlepšení .
Propadák v playoff :
Noldor - Maťa to neustál v prvním kole a i tenhle moment bohužel přispěl k jeho (pro mne nepochopitelnému ) rozhodnutí - rozprodat kádr

Fc Mantel - králem všeho nezdaru vak jednoznačně vyhlašuji Mantelíka, který to pokakal na celé čáře a jedině příslib ,že příští ročník prostě vyhraje mne dokáže uklidnit

Královský zástupce :
Rocky tomkyč - převzal leblikuv mančaft a dotáhl ho v době jeho dovolené až do finále , skvělá práce a klobouček pane.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27 ROČNÍK
Pozvánky na 27 ročník budou rozeslány v tomto termínu : neděle 5 srpna - 22:00
Čili těsně před volným týdnem mezi ligou .
Týmy učastnící se turnaje :(pokud jsi se zde nenašel a máš zájem - kontaktuj manažera pupajdi)
1) FC Letenská šlechta
2) Šutrteam
3) Brujeria
4) Litomerice losers Club de Fotbal
5) Husičova 11
6) Libo Team
7) SPC Czech Tigers
8.) TJ Barca Nyrany
9) 1.SK Carl Kozojidky
10) Ataĺanta Sprice
11) FC MAROWITCH
12) 1.FC Julec
13) 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
14) Mccgrady City Football team
15) Bohemians Jenikov
16) Wellweak
17) FK TRNAVA
18) Fc Mantel
19) Noldor
20) Team Herbalife
21) Stratovarius
22) FK Hash Rohatsko
23) Mission Impossible
24) AC Had Bozak
25) The Last Mohycan
26) 1FC Mrakoplaš
27) Orli Týnec
28) FC Kolíkov
29) FC Trabant
30) FC Hostage
31) FC Chellsea
32) Sparta Tatobity
33) rudá mašina
34) Bobani
35) FC Crue Olomouc
36) Bohemians 1905
37) FC JEREMY
38) 1.FC Cerhenice
39) Baníček
40) Valcíři Chomutov C.F.
41) PC Bonner
42) Dynamo Oleksovice
43) slavia K. Vary
44) Cleveland United 1905
45) Totemo Baka
Seznam jse sestavoval způsobem prvních 32 učastníci právě skončeného ročníku + ti co to tentokrát nestihli, je vidět , pár silných jmen tu opravdu chybělo

Last edited by pupajdi13 on Sun Jul 29, 2012 6:50 pm, edited 1 time in total.
-
Re: Šlechtická Mince 26 - Vítěz - šutřík - další ročník 5.8.
Krásné hodnocení ! Mince si drží kvalitu. A to jsme tu museli psát petici,aby turnaj nezanikl... 

-
spíš přebejvalo ne ...?pupajdi13 wrote:...je vidět , pár silných jmen tu opravdu chybělo

-
Re: Šlechtická Mince 26 - Vítěz - šutřík - další ročník 5.8.
Paradni hodnoceni. Muzu rici jen jedine: Pupajdi - Vitej zpatky brachu!
Team: Mission Impossible