tjn sílu Mazzyho družiny jsem pocítil na vlastní bulvypalo wrote:ale Mazzy tiež nie je z "hován ušúlaný"
tak to je exkluzivní hodnocení![]()
![]()

Moderator: Czech Moderators
tjn sílu Mazzyho družiny jsem pocítil na vlastní bulvypalo wrote:ale Mazzy tiež nie je z "hován ušúlaný"
![]()
Vcelku zaujímavé skloňovaniepalo wrote:ale Mazzy tiež nie je z "hován ušúlaný"
![]()
Lepšie to vyznie, ako keby som tam mal dať to spisovné slovoGeorgeTT wrote:Vcelku zaujímavé skloňovaniepalo wrote:ale Mazzy tiež nie je z "hován ušúlaný"
![]()
Ludvo Štúr sa asi hneď aj oholil v hrobe
![]()
![]()
Já vím, co by se muselo stát... Čtyři redky pro soupeře a je to Tvojemrakoplas44 wrote: Bohužel je to pravda a nevím co by se muselo stát abych postoupil.
I čtyři redky jsou málo.Big El wrote:Já vím, co by se muselo stát... Čtyři redky pro soupeře a je to Tvojemrakoplas44 wrote: Bohužel je to pravda a nevím co by se muselo stát abych postoupil.
Uzasny hodnoceni a perfektne me vystihlo.Milko wrote:Lepšie to vyznie, ako keby som tam mal dať to spisovné slovoGeorgeTT wrote:Vcelku zaujímavé skloňovaniepalo wrote:ale Mazzy tiež nie je z "hován ušúlaný"
![]()
![]()
![]()
Ale i tak moc pekny vykon Rome. I ja podobne skoncim.mrakoplas44 wrote:Valcíři Chomutov C.F. 2 - 1 1FC Mrakoplaš
Dvě penalty a jsme venku.
gratulace soupeři na kterého nemáme.
Uzasny hodnoceni a perfektne me vystihlo.Mazzy wrote:Lepšie to vyznie, ako keby som tam mal dať to spisovné slovoGeorgeTT wrote:Vcelku zaujímavé skloňovaniepalo wrote:ale Mazzy tiež nie je z "hován ušúlaný"
![]()
![]()
![]()
Njn, chlapci z Rohatska si to pěkně poděliliMilko wrote:OSEMFINÁLE
FK Hash Rohatsko 1 - 0 Baníček
Frankie opäť vytasil neskutočnú agresivitu a obstál s 11 žltými kartami
![]()
![]()
Málo vídané...
Spíš bych řekl frankieho klasika...Milko wrote:OSEMFINÁLE