Divize A

Moderator: Czech Moderators

Papa Bouba Diop
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Papa Bouba Diop »

oslicek wrote:hmm, tak dneska asi game over. poslední dvě kola sem ukázal jak se o záchranu nehraje. sice tam byla spousta zranění, ale asi se to dalo oboje pohlídat výrazně lépe. :-(
škoda, los na poslední dva zápasy nemáš zrovna nejlepší ve srovnání s ostatními záchranáři..ale pořád to ještě vyjít může

já mám zítra Raffina venku a pak Inter doma..to momentální 4. místo bude asi moje maximum
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

gratulace Pappovi, skalp Rafina na jeho hřišti se nepovede každý den....

S oslíčkem se to nahnulo trochu více, ale věřím že si poslední zápas doma ukope...
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Papa Bouba Diop

tyjo tak to je hezký překvápko :)

FC Raffin - Valcíři Chomutov 2:3 (144:144)

jednou ke mě byl taky zas random milostivý :)

ted to mám ve svých rukou i když poslední zápas proti Interu doma nebude žádná procházka při rozhodčím 90%, ale rád bych ho porazil a urval další bednu :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
oslicek

Post by oslicek »

papovi gratulace - pěkný výkon dneska.

no, tak nějak tuším, že tento týden bude konečná jak v poháru, tak v áčku - i když na ten čtvrtek to zkusím extranamotivovat. no a taky to nemám ve svých rukou - i když u resiho nemám strach, že by svůj poslední zápas chtěl prohrát.
kopeckar

Post by kopeckar »

oslicek wrote:papovi gratulace - pěkný výkon dneska.

no, tak nějak tuším, že tento týden bude konečná jak v poháru, tak v áčku - i když na ten čtvrtek to zkusím extranamotivovat. no a taky to nemám ve svých rukou - i když u resiho nemám strach, že by svůj poslední zápas chtěl prohrát.
Doufám, že v poháru to bude stejná konečná jko tady. Gratuluju :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
tomkycz

Post by tomkycz »

Oslíček je čaroděj :wink: Gratulace k nečekané záchraně :wink: 8) I Papovi a Resimu patří poděkování za dobrou reprezentaci ČR 8)
ps2512

Post by ps2512 »

Tak Oslíčkovi se sestup zase nepodařil :mrgreen:

Klukům nahoře gratuluju!!!
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
oslicek

Post by oslicek »

tak se sestup zase nepovedl :-), s výkonem 143 v domácím zápase na 100/100 v áčku nemám co dělat. ale co, na někom si aspoň soupeři v příští sezóně zgustnou... už sem myslel, že je to ztracené a měl sem připravený mail resimu, jestli by ten svůj klub přeci jen nedal oslíčkům, ale zázraky se dějí. 143:142 v posledním kole sem chtěl napsat, že je ležérní zkušenost, ale všichni musí vidět, že to byla spíš neuvěřitelná klika než co jiného (by mě zajímalo, kolikrát to sjarel musel simulovat než mu to vyšlo :-)). největší soupeř v boji o sestup anavia zahrála dokonce 145 venku a na body a potažmo i udržení jí to nestačilo. asi by byla v příštím sezóně důstojnějším soupeřem ostatním než oslíčci.

koukal sem, že se v áčku prostřídají dvě legendy - krupa vymění mantel. krup byl v áčku taky pěkně dlouho.

aspoň jedna pozice na bedně zůstala česká - gratulace resimu. příští sezónu to na žádný medailový český úspěch nevypadá a mě bude ctí spadnout spolu s resim.
mantel

Post by mantel »

Kuk....... Hurá, je to tady stejné jako kdysi, tak snad sem taky zapadnu. :)
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

gratulace Papovi, Resimu i Oslíčkům... u nás velké zklamání, letos jsme mysleli výše než na 7pozici..... :-(
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Papa Bouba Diop

Oslíček je bůh :) mě to bohužel v posledním zápase nevyšlo podle představ a byla z toho jenom remíza, takže jsem bednu neobhájil, ale zas je tam místo mě Resi a tomu jí přeju :wink:

4 prohry za celou sezónu..to je dobrá vizitka, škoda těch remíz jenom..příští sezonu možná liga úplnou prioritu mít nebude..
xixor

Post by xixor »

V životě jsem už viděl pár šamanů a Oslicek je z nich ten největší :!:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Big El

Post by Big El »

tomkycz wrote:Oslíček je čaroděj :wink: Gratulace k nečekané záchraně :wink: 8) I Papovi a Resimu patří poděkování za dobrou reprezentaci ČR 8)
Jak k nečekané :?: :?: :?: Já myslím, že od Oslíčků se nic jiného čekat nedalo. Jeho tým má samé výhody. Je starý, agresivní a kasa prázdná, což jsou bonusy, jež jeho soupeři nemají :)

Gratulace i všem ostatním českým manažerům - uspěvším, postoupivším a udrževším se...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
acskncl

Post by acskncl »

Oslicek uz koukam muze pomalu zahajit pripravu na 49 sezonu :mrgreen: Ta dalsi jeste nezacla a uz ma 4 dobrovolniky na sestup dane :mrgreen:
Na ceste do propadliste dejin.
ps2512

Post by ps2512 »

acskncl wrote:Oslicek uz koukam muze pomalu zahajit pripravu na 49 sezonu :mrgreen: Ta dalsi jeste nezacla a uz ma 4 dobrovolniky na sestup dane :mrgreen:
4? Já našel 3 :shock:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”