Mazzy wrote:
A u tebe Palo, myslis, ze by to neslo nejak obhajit u serifu? Vyjimka na POHODU.
Myslím, že by to šlo. Zkus Razvanicovi poslat nějakou tu dívčinu, které tu máš na obrázcích, to by mohlo zabrat
Bohužel - dnes jsem odřekl i Minci...Nerad bych se vrátil z Chorvatska a řešil nějaké zabanování... Asi by se to ukecalo na pokutu,ale způsobil bych problémy i Elovi.
Příští ročník mne tu máš !!!
chjo..tak rád bych si zahrál,stejně jako SPamer cup,ovšem zase se z pozvánkama roztrhl pytel a na stole mi jich visí hned několik ..pohoda,spamer,sedmteček .... to chce zavést synchronizaci..v dnešním dvojkovém světě to nemůže být problém
Rome a ty budes mit volno kdy? Letos si mi slibyl, ze postoupis ze skupiny.
Crue tebe uz sem tu taky prave dost dlouho nevidel. Ale je to pravda, ze je ted hodne turnaju. I ja mam plno a vysi mi tam Spamer. Ale moc rad bych te tu zase po delsi videl a pripadne si stebou zahral.
Mazzy wrote:Rome a ty budes mit volno kdy? Letos si mi slibyl, ze postoupis ze skupiny.
Crue tebe uz sem tu taky prave dost dlouho nevidel. Ale je to pravda, ze je ted hodne turnaju. I ja mam plno a vysi mi tam Spamer. Ale moc rad bych te tu zase po delsi videl a pripadne si stebou zahral.
Bohužel první turnaj kde můžu vypadnout je 10týho a pak 13týho.
Je toho nějak hodně.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Mazzy wrote:Rome a ty budes mit volno kdy? Letos si mi slibyl, ze postoupis ze skupiny.
Bohužel první turnaj kde můžu vypadnout je 10týho a pak 13týho.
Je toho nějak hodně.