Hraješ ty vůbec tenhle turnaj? Nebo jenom spamuješ, ještě jsem tu tvoje střelce nikdy neviděl.ps2512 wrote:Kde jsou zase ti mí střelci?

Moderator: Czech Moderators
Hraješ ty vůbec tenhle turnaj? Nebo jenom spamuješ, ještě jsem tu tvoje střelce nikdy neviděl.ps2512 wrote:Kde jsou zase ti mí střelci?
mrakoplas44 wrote:Hraješ ty vůbec tenhle turnaj? Nebo jenom spamuješ, ještě jsem tu tvoje střelce nikdy neviděl.ps2512 wrote:Kde jsou zase ti mí střelci?
Musím si dát na tebe pozor.ps2512 wrote:mrakoplas44 wrote:Hraješ ty vůbec tenhle turnaj? Nebo jenom spamuješ, ještě jsem tu tvoje střelce nikdy neviděl.ps2512 wrote:Kde jsou zase ti mí střelci?![]()
![]()
se snažím, už jsem byl přeci i ve finále.....ale kdo dává ty góly to netuším
Ten Naum se nějak rozstřílel. Kdo to má počítat.Mazzy wrote:Sokol Čejč - No Boost = 0:4 (91:130)
goly: Thiago deCássio Alves (24'), David Annys (48'), Naum Pasfields (59'), Thiago deCássio Alves (71')
Prvni utkani uspesne. Jen sme ocekavali vetsi hody nasich strelcu. Snad se to zlepsi.![]()
No Boost - Svery Team = 4:0 (137:91)
goly: Naum Pasfields (2'), Naum Pasfields (32'), Thiago deCássio Alves (37'), Naum Pasfields (76')
Druhy zapas skoncil uplne stejne jako prvni. Kdyz to pujde takhle dal, tak bychom meli prvni misto bezpecne uhajit.
A ten avatar.Hmmm.impossible wrote:Husičova 11 1 - 2 Mission Impossible 132 - 134
Goly hosti:
Calvin 'Na Sebin' Mjempu
Ibson 'na sebeson' Lopes Pereira
Nas brankostroj se pomalu rozjizdi. Vyhanime naladu v tymu, pomalicku zvedame moralku. Jen tak dal
Hned jsem běžel se kouknout.impossible wrote:Uz byl cas na zmenu. Mame i nove hlavni logo
No ocekaval jsem sice, ze letos bude atakovat tabulku strelcu V. Spencer, ale vubec se mu nedari a tak to musi hasit Naum.mrakoplas44 wrote:Ten Naum se nějak rozstřílel. Kdo to má počítat.Mazzy wrote:Sokol Čejč - No Boost = 0:4 (91:130)
goly: Thiago deCássio Alves (24'), David Annys (48'), Naum Pasfields (59'), Thiago deCássio Alves (71')
Prvni utkani uspesne. Jen sme ocekavali vetsi hody nasich strelcu. Snad se to zlepsi.![]()
No Boost - Svery Team = 4:0 (137:91)
goly: Naum Pasfields (2'), Naum Pasfields (32'), Thiago deCássio Alves (37'), Naum Pasfields (76')
Druhy zapas skoncil uplne stejne jako prvni. Kdyz to pujde takhle dal, tak bychom meli prvni misto bezpecne uhajit.
Vím o tom.Papa Bouba Diop wrote:tak schválně nasadim útočníka z áčka, kterej dal minule hattrick a on dá tři góly někdo jinej