Je krasne pozorovat jak si dokazete vyjit vstric.husic wrote:A pro nás je to výhra úplně, takže jsou všichni spokojení...Big El wrote:Husičova 11 - Team Herbalife 1:0 (129:114)
Prohra o gól je v našem aktuálním rozpoložení takřka výhrou

Moderator: Czech Moderators
Je krasne pozorovat jak si dokazete vyjit vstric.husic wrote:A pro nás je to výhra úplně, takže jsou všichni spokojení...Big El wrote:Husičova 11 - Team Herbalife 1:0 (129:114)
Prohra o gól je v našem aktuálním rozpoložení takřka výhrou
Ty mlč. Už druhé kolo a ještě žádná svůdná tabulka střelců.Mazzy wrote:
Je krasne pozorovat jak si dokazete vyjit vstric.
Neboj Ell uz se na tom pracuje.Big El wrote:Ty mlč. Už druhé kolo a ještě žádná svůdná tabulka střelců.Mazzy wrote:
Je krasne pozorovat jak si dokazete vyjit vstric.![]()
To jo je to docela paradox. Ale moc peknej.léblík wrote:Pěkný, můj golman na děleném druhém místě po dvou golech z penalt
Ale nevzdavej to Ell. Jsi teprve na zacatku.Big El wrote:Team Herbalife - Primisimo FC 1:5 (98:137)
Nějak jsem nenastavil agre a odnesli to dva hráči redkou. Ovšem upřímně - jediné co by se změnilo, kdybych ji nastavil, by bylo to, že bych dostal menší šišku...
S postupem to vskutku nadějně nevypadá...
Ono nejde o to skóre 1:6 a 0 bodů - ono jde o ty soupeře... Myslím, že nyní k postupu potřebuju téměř určitě 12 bodů. Dokážu si představit, že s vypětím všech sil porazím dvakrát Liba a jednou Husiče, ale že porazím i Prima, to už by bylo až moc haluze najednouMazzy wrote:Ale nevzdavej to Ell. Jsi teprve na zacatku.Big El wrote:Team Herbalife - Primisimo FC 1:5 (98:137)
Nějak jsem nenastavil agre a odnesli to dva hráči redkou. Ovšem upřímně - jediné co by se změnilo, kdybych ji nastavil, by bylo to, že bych dostal menší šišku...
S postupem to vskutku nadějně nevypadá...
No vidis, ja ti to rikal.Big El wrote:Libo Team - Team Herbalife 0:2 (82:113)
Nečekané se stalo skutkem. V zápase, který jsme vypouštěli, jsme 2:0 porazili Liba. Postupové naděje tak ještě žijí.
Ano. Ze tří mačů jsem vyhrál ten, který jsem vypouětěl. Cesta k úspěchu je tedy zřejmá. Vypuštěním vyhrát zbylé tři zápasyMazzy wrote:No vidis, ja ti to rikal.Big El wrote:Libo Team - Team Herbalife 0:2 (82:113)
Nečekané se stalo skutkem. V zápase, který jsme vypouštěli, jsme 2:0 porazili Liba. Postupové naděje tak ještě žijí.