Jaště máme naději na postup.

Moderator: Czech Moderators
pojd brachu, pojd.impossible wrote:SPC Czech Tigers 2 - 3 Mission Impossible 135 - 141
po 3 kolech vedeme skupinu!!!
Nechášimpossible wrote: Prece to nenecham vyhrat PSka!
Nenechá a já taky neps2512 wrote:Nechášimpossible wrote: Prece to nenecham vyhrat PSka!
PaToM wrote:No, myslím, že kamarát Mccgrady môže tiež "prekvapiť".ps2512 wrote:Kuci....George a Milkem....jsem tak rad ze Vas muzu prejet ve skupine![]()
no a smulu mahi taky jeden z dvojice Frenkie Mantel, kteri me chytli do protiskupiny
Ano je to tak vážení přátelé ...jdeme tvrdě na postup , chceme se junkout do playoffBig El wrote:Team Herbalife - FC Letenská šlechta 0:1 (126:132)
Pan domácí to má dobře ošéfovaný. . Ale to Pupajdímu nestačí, kdepak.
Jak sundal? Vodka s colou uklouzla po kousku mejdla.pupajdi13 wrote: Edit - k tomu rozhodčímu,,,,no musel jsem si jít zabrečet ,at ti někoho začervení , když jsi mi v 29 minutě nemilosrdně sundal a zranil vodku s colou[/i][/b]
já myslel,že vodka s colou uklouzla po leduBig El wrote:Jak sundal? Vodka s colou uklouzla po kousku mejdla.pupajdi13 wrote: Edit - k tomu rozhodčímu,,,,no musel jsem si jít zabrečet ,at ti někoho začervení , když jsi mi v 29 minutě nemilosrdně sundal a zranil vodku s colou[/i][/b]
No pravda, led je taky nebezpečný. Nedá mi to, abych nepřipomněl ten jančaříkův fór:pupajdi13 wrote:já myslel,že vodka s colou uklouzla po leduBig El wrote:Jak sundal? Vodka s colou uklouzla po kousku mejdla.pupajdi13 wrote: Edit - k tomu rozhodčímu,,,,no musel jsem si jít zabrečet ,at ti někoho začervení , když jsi mi v 29 minutě nemilosrdně sundal a zranil vodku s colou[/i][/b]
![]()
co ten pravopis? Slyset s mekkym i???????Mccgrady wrote:PaToM wrote:No, myslím, že kamarát Mccgrady môže tiež "prekvapiť".ps2512 wrote:Kuci....George a Milkem....jsem tak rad ze Vas muzu prejet ve skupine![]()
no a smulu mahi taky jeden z dvojice Frenkie Mantel, kteri me chytli do protiskupiny
....ááá tady nás někdo podceňuje. Dnešní prohra proti Mantelovi 4-3 díky randomu mi to lehce komplikuje ale nedám se !!!
Věřte, že o mě ještě uslišíte...uvidíme, jestli v tomto ročníku