Koukám že tosa to nějak žene.mrakoplas44 wrote:

Moderator: Czech Moderators
Koukám že tosa to nějak žene.mrakoplas44 wrote:
se divíš,kdyz to je hráč vytrenovaný a poladěný z Letenský šlechtymrakoplas44 wrote: Koukám že tosa to nějak žene.
Jenom že tento ročník to bude můj střelec který bude na konci držet v ruce pohárek, ale když to přeci jenom bude tosa tak mi to vadit nebude.pupajdi13 wrote:se divíš,kdyz to je hráč vytrenovaný a poladěný z Letenský šlechtymrakoplas44 wrote: Koukám že tosa to nějak žene.![]()
![]()
Mě taky ne ... jelikož ten pohárek v pripade výhry Toši pošleš podle přezdívky ---- tedy měmrakoplas44 wrote: Jenom že tento ročník to bude můj střelec který bude na konci držet v ruce pohárek, ale když to přeci jenom bude tosa tak mi to vadit nebude.
Cyril 'Pupajdevič' Denisovpupajdi13 wrote:Mě taky ne ... jelikož ten pohárek v pripade výhry Toši pošleš podle přezdívky ---- tedy měmrakoplas44 wrote: Jenom že tento ročník to bude můj střelec který bude na konci držet v ruce pohárek, ale když to přeci jenom bude tosa tak mi to vadit nebude.![]()
No ja doufam, ze tu skupinu vyhrajes. Delam vse proto abych na tebe v osmifiale nenarazil Papo.Papa Bouba Diop wrote:Random se u nás nak zabydlel![]()
MŠK Žilina 1908 - Valcíři Chomutov 3:3 (131:144)
ale co, skupinu vyhraju tak i tak a hlavně že se dařilo mým střelcům
Tak já mám dovolenou ale koukám že tvoji střelci ji nemaj.PaToM wrote:FC Hostage 7:1 FC vždycky v čele Olomouc
výkony: 124 - 71
No, tak víťazstvo síce pekné, ale dúfal som, že Laoli strelí 2-3 góly. Strelil len jeden, aj to z penalty. Z ďalších útočníkov strelil Rosa 4 góly a Ríos dva. Nevadí, ešte máme pred sebou 4 zápasy (za predpokladu, že postup si už nepokazíme), stále ešte môže dať takých 4-5 gólov.
Já teď doma moc nepobývám kvůli rekontrukci, ale zítra se tam podívám, tak dám vědět, jestli tam pohárek budeŠakal wrote: Hoši já jsem v euforii, pohárek dorazil a vypadá ještě lepší než na fotce. Děkuji mnohokráte panu pořadateli