1 Dynamo Oleksovice 9 3 0 0 +10 13 3
tak to má být

Moderator: Czech Moderators
takhle na sparťany musíšléblík wrote:Pěkně kecáš ty voletomkycz wrote:S politováním musíme dát na vědomí, že se spokojíme pouze se druhým místem ve skupině. Z důvodu problémů se sestavou nehodláme klást léblikovi velký odpor...
no nevim jestli rozhodujici, spij jen napovidajici o postupu...uvidimeMccgrady wrote:dnešní rozhodující zápas o postupMccgrady City Football team 0 - 1 FK Hash Rohatsko
BOHUŽEL ČERVENÁ ve 45 minutě hráči s agresivitou 17% při rozhodčím 29% je celkem slušnej RANDOMek...
i tak ale gratuluju k vítězství
hmmm, gratuluju - já to nějak packám, jeden zápas za druhým. dycky jen mrknu jestli je to nějaké play-off a když zjistím, že ne, tak tam postavím nějaké lúzry - a dnes po čtyřech zápasech sem zjistil, že sem vyhrál jen jednousexy kote wrote:Po výhře nad oslíčky 1:0 schází k jistotě postupu ještě bodík
No jo co čekat od Slávistytomkycz wrote:takhle na sparťany musíšléblík wrote:Pěkně kecáš ty voletomkycz wrote:S politováním musíme dát na vědomí, že se spokojíme pouze se druhým místem ve skupině. Z důvodu problémů se sestavou nehodláme klást léblikovi velký odpor...původně bylo nasazeno nekompletní béčko, ale po zjištění tvé týmové nálady jsem si na poslední chvíli řekl, že to zkusím a šlo béčko doplněné pár hráči z áčka. I tak jsem čekal držkovou, takže pro mě velmi milé překvapení...
pěkná kanonáda....se stadion v Boskovicích musel bavitHadis wrote:Večer proti panu domácímu, po zjišťování stavu jeho mužstva, které strávilo celý den na týmovém soustředění v Podolí na koupališti musím konstatovat, že domácí jsou nabuzeni a jen zázrak nás požene za bodovým ziskem.
Jen pro úplnost, hrajeme doma, pán domácí je pořadatel
EDIT :
Tak takovou přestřelku nepamatuju :
AC Had Bozak 4 - 5 FC Letenská šlechta
No to se taky bavil, jen ten výsledek zhatil šance na postuppupajdi13 wrote: pěkná kanonáda....se stadion v Boskovicích musel bavit- 130 : 134 a vezeme 3 body.
Jinak Podolí pohodička , akorát jsem chytil vedle na dece 3 "buzny" a tak jsem 2 hodiny v kuse poslouchal , jakýho kdo z nich měl klienta a jak mu kde co dobře udělal , no bylo mi chvílema šoufl a chvílema jsem jentak tak držel smích v puse....tak jsem radši většinu času strávil v bazenu.![]()
Takhle se hraje Mince brachuimpossible wrote: Jdeme daaaaaaaaal. A kolo pred koncem mame jistotu prvniho mista. V kabine panuje maximalni spokojenost a pohoda.
škoda že se zase nedočkášmantel wrote:I u Mantelů se zatím těží podle plánu čili na 100%. Doufejme, že tomu tak bude i nadále, na úspěch v tomhle turnaji čekám už strašně dlouho.