Postup je v kapse, teď ještě ze kterýho místa?
Mantel nebo Mccgrady???

Moderator: Czech Moderators
No.... budouci imaginarni vitez a zapasy vyhrava pouze o gol? To nevypada moc presvedciveps2512 wrote:Baníček 0 - 1 Dynamo Oleksovice
Mantel nebo Mccgrady???
Tak já myslím, že bys neměl váhat a vyřadit mě z turnaje co nejdříve. Chystám totiž pár nákupů a pak už ti nepomůžou ani 2 vesla.ps2512 wrote:Baníček 0 - 1 Dynamo Oleksovice
Mantel nebo Mccgrady???
To je taktika....soupeř koukne na výkony v lize....aaaaaa ten je slabej jak čaj......a já udeřímmantel wrote:Tak já myslím, že bys neměl váhat a vyřadit mě z turnaje co nejdříve. Chystám totiž pár nákupů a pak už ti nepomůžou ani 2 vesla.ps2512 wrote:Baníček 0 - 1 Dynamo Oleksovice
Mantel nebo Mccgrady???![]()
OT - Koukal jsem na výkony, co hraješ v lize. To se jako Céčkař nestydíš hrát tak mizerně.
mantel wrote: Tak já myslím, že bys neměl váhat a vyřadit mě z turnaje co nejdříve. Chystám totiž pár nákupů a pak už ti nepomůžou ani 2 vesla.![]()
díky,že se mnou počítáš s postupem.... ale nemám to vůbec jisté. Každopádně pokud bych hrál proti tobě, udělám vše proto abych tě vyřadilmantel wrote:Tak já myslím, že bys neměl váhat a vyřadit mě z turnaje co nejdříve. Chystám totiž pár nákupů a pak už ti nepomůžou ani 2 vesla.ps2512 wrote:Baníček 0 - 1 Dynamo Oleksovice
Mantel nebo Mccgrady???![]()
OT - Koukal jsem na výkony, co hraješ v lize. To se jako Céčkař nestydíš hrát tak mizerně.
Vzhledem k tomu, že jsem večer na netu sledoval Spartu a po vyrovnání jsem byl tak nasranej, že jsem všechno povypínal a šel spát, tak jsem si ani neuvědomil, že nemám nastaveno na Minci a na ligu.Big El wrote:Team Herbalife - AC Had Bozak 1:4 (101:126)
Stydím se, stydím, že jsem byl nucen vypustit i další zápas Mince, ale holt je to třetí turnaj dne a hoši jsou unavení a ti co nejsou se šetří na ligu, no.
Taky jsem nakupoval posily....asi je dnes na mantela vypustímBig El wrote:mantel wrote: Tak já myslím, že bys neměl váhat a vyřadit mě z turnaje co nejdříve. Chystám totiž pár nákupů a pak už ti nepomůžou ani 2 vesla.![]()
![]()
![]()
Pokud dojde ke vzájemnému zápasu, nedám se!Mccgrady wrote:
díky,že se mnou počítáš s postupem.... ale nemám to vůbec jisté. Každopádně pokud bych hrál proti tobě, udělám vše proto abych tě vyřadil
Môžeš ich ukázať potom aj námps2512 wrote:Taky jsem nakupoval posily....asi je dnes na mantela vypustímBig El wrote:mantel wrote: Tak já myslím, že bys neměl váhat a vyřadit mě z turnaje co nejdříve. Chystám totiž pár nákupů a pak už ti nepomůžou ani 2 vesla.![]()
![]()
![]()
![]()
Na tebe ne, na Mantela to stačíGeorgeTT wrote: Môžeš ich ukázať potom aj nám![]()
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=48