jsme tuHippopotamus wrote:Nové pozvánky posielať určite teraz nebudeme, tak snáď ti ostane miesto.frankie_doparoma wrote:ja bych mel volno zejtra v 10

Moderator: Czech Moderators
jsme tuHippopotamus wrote:Nové pozvánky posielať určite teraz nebudeme, tak snáď ti ostane miesto.frankie_doparoma wrote:ja bych mel volno zejtra v 10
Psal si, že SPFA si zaplatíš odpoledne. Je teprve 11:11 dopoledne! ...neumí česky, neumí českyps2512 wrote:jsme tuHippopotamus wrote:Nové pozvánky posielať určite teraz nebudeme, tak snáď ti ostane miesto.frankie_doparoma wrote:ja bych mel volno zejtra v 10
asi se mi popletli dvě písmenka na klávesniciHippopotamus wrote:Psal si, že SPFA si zaplatíš odpoledne. Je teprve 11:11 dopoledne! ...neumí česky, neumí českyps2512 wrote:jsme tuHippopotamus wrote: Nové pozvánky posielať určite teraz nebudeme, tak snáď ti ostane miesto.![]()
Holt pri pohledu na ceny na trhu se kazda zlatka hodiHippopotamus wrote:Proste si to posral, čo dodaťacskncl wrote:Stale nas nikdo nechce v turnaji vyraditA volno bude az v pondeli a to bude asi uz pozde.
Vyhrávať vie každý, ale prehrať, to už nie je len tak, mal by si sa to naučiť
Gratuluji ti k ucasti v turnaji, jelikoz to je maximum, ceho tady dosahnesps2512 wrote:jsme tuHippopotamus wrote:Nové pozvánky posielať určite teraz nebudeme, tak snáď ti ostane miesto.frankie_doparoma wrote:ja bych mel volno zejtra v 10
Hotovo, nalosovano, skupina hratelna. Cili sen se promenil v realitups2512 wrote:Icko, vstavat....uz prestan snit
Myslím, že tuhle zkušenost jsme tady asi udělali všichni. Otevřené neberu už hodně dlouho, ted v Áčku uvažuju, že bych 1-2 otevřené vyřazováky vzít mohl, ale jen s tučným startovným, ať z toho něco kápne.pupajdi13 wrote:tak bohužel první ročnik beze mne....mám to uplně zasekané už 3 týdny, poučení,že nemám brát žádné otevřené turnaje,,,,přišel jsem díky tomu už o několik tůrů tady z fora.
Já otevřený neberu vůbec a přesto mám plno, těch turnajů se na foru holt ted rozjelo mrakypupajdi13 wrote:tak bohužel první ročnik beze mne....mám to uplně zasekané už 3 týdny, poučení,že nemám brát žádné otevřené turnaje,,,,přišel jsem díky tomu už o několik tůrů tady z fora.
Zasa mňaps2512 wrote:Já jsme taky spokojenej a to ani nevím, koho ve skupině mám
Asi jsi si mě moc přálGeorgeTT wrote:Zasa mňaps2512 wrote:Já jsme taky spokojenej a to ani nevím, koho ve skupině mám