4. kolo
FC DAC 3 - 2 1.FC Rosice
výkony - 117 : 110
Yeeeeeees Vyhrali smeeeee Joooooooo Fuuuuuuuha tak po tomto zapase som si naozaj poriadne vydychol pretoze v tomto zapase sme mali po priam katastrofalnom vykone velke stastie ze super vypustil zapas este viac. A toto bol zapas o postup!!! My sme ho vyhrali a tak sme sa k tomu postupu pekne priblizili. Jedine ospravedlnenie na nas katastrofalny vykon je to ze nas v tomto obdobi trapila naozaj rozsiahla marodka a to na dost dolezitych postoch a preto sme za tieto tri body nesmierne vdacny. Tentokrat skorovali Tim Danbusky 2 krat a Arne Barta pridal len svoj prvy gol

(v poslednej dobe sa mu velmi nedari) za hosti skorovali Marouane Buysse a Václav Žůrek. V dalsom zapase nas dokonca cakal zapas o 1. miesto a tak sme do toho zapasu dali naozaj vsetko.
5. kolo
FC Hodějice 2 - 1 FC DAC
výkony - 135 : 127
Skoda zase raz v Bubne po skupinovej faze 1. neskoncime cim by sme si nadeje na postup dalej v play-off urcite rapidne zvysili. DAC hlavne aj kvoli sialenemu rozhodcovi si v tomto zapase vela dovolit nemohol a tak vyzeral aj vykon. Na supera sme v boji o postup urcite nemali a tak mu len gratulujem k tomu zasluzenemu 1. miestu. Sme vsak radi ze divaci si aspon od mojho timu mohli pozriet znacne lepsi vykon oproti minulemu kolu. Goli v zapase tentokrat dali Thiebaut De Proft a Lavalu Leututu za domacich a Jaroslav Culek za DAC. V poslednom zapase skupinovej fazy nas cakal outsider skupiny kde aj napriek tomu ze 2. miesto mame iste sme chceli vyhrat.
6. kolo
AC Youda 2 - 4 FC DAC
výkony - 94 : 111
Huraaaa. Vyhrali smeeeee. To je asi jedine pozitivum co mi vychadza z tohto zapasu. Pretoze vykon co podal DAC je uz fakt totalnou katastrofou. Je pravda ze na to mal aj dovody ako ze nemali sme kvalitnu nahradu za zraneneho CB a rozhodca nam v 54. minute vylucil hraca ale aj napriek tomu som s vykonom velmi nespokojny. Zase raz sme vsak mali stastie ze super podal este o znacne horsi vykon. Goly v zapase dali Tim Danbusky, Pavel Plocek, Marek Pokorny a Cyril Lesay (Barta je stale v riadnej krize ako vidim) za DAC a za domaci celok dali goly Roberto Dionigi a Uwa Sunday.
Po skupinovej faze sme teda skoncili na postupovom 2. mieste co ma velmi tesi lebo v poslednej dobe tych postupov vela DAC nema. Ziskali sme 12 bodov co si myslim ze je celkom slusne. Ziadny prekvapivy vysledok na nas ukor sme nedopustili a tak som so skupinovou fazou velmi spokojny. (jedine s cim som asi nespokojny ze vykon Arneho Bartu

) Kedze sme vsak skoncili 2. tak nas caka poriadne tazky super a to s timom DBS on tour kde je favoritom a to jednoznacny urcite super. Tento turnaj je vsak pre nas stale srdcovou zalezitostou a tak ocakavam od mojich hracov aj poriadny srdservuci vykon kde supera nenechame prejst cez nas bez poriadneho boja.