Tak to se na ně asi půjdu taky podívatmrakoplas44 wrote: Ještě se pojedu podívat do Oleksovic abych na vlastní oči viděl proč se hráči Péeska nemůžou prosadit v tabulce střelců.![]()

Moderator: Czech Moderators
Tak to se na ně asi půjdu taky podívatmrakoplas44 wrote: Ještě se pojedu podívat do Oleksovic abych na vlastní oči viděl proč se hráči Péeska nemůžou prosadit v tabulce střelců.![]()
Tak něco vem sebou aby nám nevyschlo v krku.ps2512 wrote:Tak to se na ně asi půjdu taky podívatmrakoplas44 wrote: Ještě se pojedu podívat do Oleksovic abych na vlastní oči viděl proč se hráči Péeska nemůžou prosadit v tabulce střelců.![]()
Gratulace k postupu a hlavně mě těší že nikdo z konkurentů v boji o nejlepšího střelce nebodoval.PaToM wrote:FC Hostage 1:0 1.FC Georgswalde
výkony: 128 - 125
Výsledku tohto súboja som sa obával vzhľadom na to, že liga má kvôli našej pozícii v nej prednosť a do zápasu vybehol B-tím. Po prezretí si súperových ligových výkonov som však usúdil, že súper by nemusel zahrať nad 120 a že s trochou šťastia by sa postup mohol podariť. Nakoniec zahral viac, ale to aj naše B-čko a z jeho výkonu som nakoniec milo prekvapený.
Rozhodol aj fakt, že súper šetril agresivitou a nastavil 45% (rozhodca 55%), my sme do toho išli tvrdšie (90%) a to asi rozhodlo.
Laoli však neskóroval (zápas rozhodol Ríos v 83. minúte) a drží sa tak zatiaľ na úrovni Lafatiguea a Sovu. DBS už hral, Mrakoplaš hrá v stredu, tak uvidíme. Ešte minimálne jednu príležitosť na to bude mať, tak hádam mu to tam ešte padne.
Meno svojho súpera sa dozvieme v pondelok v noci. Na svojom štadióne privítam jedného z veteránov SP - pupajdího alebo Homara.
Tomu, kto môj tím zastupoval, som síce dal inštrukcie snáď na tisíc riadkov, ale nejako som zabudol napísať, nech odblokuje tie termíny, ktoré boli bloknuté preto, aby som mohol v rozumnom čase odohrať osemfinále Bubnu a ďalších 2 turnajov...Šakal wrote:Koukám, že nás čekají zajímavé soubojemrakoplas44 wrote:Út 18 Zář 2012 (14:00 CET) Stratovarius ?? - ?? Noldor
Čt 6 Zář 2012 (22:00 CET) No Boost ?? - ?? MŠK Žilina 1908
Čt 6 Zář 2012 (22:00 CET) 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto ?? - ?? FC Crue Olomouc
St 5 Zář 2012 (14:00 CET) Baníček ?? - ?? 1FC Mrakoplaš
Út 4 Zář 2012 (22:00 CET) Primisimo FC ?? - ?? Husičova 11
Út 4 Zář 2012 (18:00 CET) FC Lancre ?? - ?? Mccgrady City Football team
Út 4 Zář 2012 (14:00 CET) Litomerice losers Club de Fotbal ?? - ?? Njumici
Út 4 Zář 2012 (14:00 CET) Dynamo Oleksovice ?? - ?? FC unREAL Ostrava
Po 3 Zář 2012 (22:00 CET) FC Letenská šlechta ?? - ?? 1.FC Julec
Po 3 Zář 2012 (14:00 CET) Mission Impossible ?? - ?? Team Herbalife
Po 3 Zář 2012 (14:00 CET) PC Bonner ?? - ?? Wellweak
Po 3 Zář 2012 (10:00 CET) Valcíři Chomutov C.F. ?? - ?? Rusnaci z Labirce
Ne 2 Zář 2012 (18:00 CET) FC Hostage ?? - ?? 1.FC Georgswalde
Ne 2 Zář 2012 (14:00 CET) FC Moravia ?? - ?? FC Sparat
Ne 2 Zář 2012 (10:00 CET) FC Hodějice ?? - ?? SCHLAFSACK
Ne 2 Zář 2012 (10:00 CET) DBS on tour ?? - ?? FC DAC. Osobně se zajedu podívat do Mýta k Tošíkovi na souboj s Krůem a k Íčkovi na boj s Elem.
Taky se na tebe těším v dalším ročníku.MilanSLOVAKIA wrote:DBS on tour 1 - 0 FC DAC
výkony -146
: 133
A sme vonku. Idem na to priamo : super nas zotrel ako mastny flak, zlomil ako zapalky, odfukol ako maly listok. Takto sa da asi charakterizovat zapas medzi Davidom a Goliasom kde tentokrat uplne jednoznacne vyhral Golias. DBS mojmu muzstvu nedal naozaj ziadnu ale ziadnu sancu na vyhru. Namiesto toho ze sme supera chceli prekvapit a dufat ze nas podceni kym mi posleme A - cko tak super na nas poslal hadam to najsilnejsie co ma a s takymto timom sa mi zrovnavat nemozme ani nahodou. Vykon co podal DBS sme videli tak akurat z rychlika. Jediny gol zapasu dal Libor Šultés. Gratulujem k uplne zasluzenemu vitazstvu ved co ineho mi zostava.
Buben s poradovym cislom 12 je teda zase raz za nami. Vypadavame v osemfinale s cim mozem vyjadrit len spokojnost kedze dalej sa ist za ziadnych okolnosti nedalo. Skupinu sme vsak zvladli velmi slusne a tak hracom nemam co vycitat. Dakujem za dalsi velmi pekne zorganizovany turnaj a tesim sa na dalsi.
Kurva. O jeden bod výkonu.impossible wrote:Mission Impossible 2 - 1 Team Herbalife 136 - 135\
Zkusene jsem si pohlidal postup. Zahral jsem jen to, co bylo treba
O chlup.Big El wrote:Kurva. O jeden bod výkonu.impossible wrote:Mission Impossible 2 - 1 Team Herbalife 136 - 135\
Gratuluju.
JÁ myslel , ze se íčko holímrakoplas44 wrote:O chlup.Big El wrote:Kurva. O jeden bod výkonu.impossible wrote:Mission Impossible 2 - 1 Team Herbalife 136 - 135\
Gratuluju.
PěknýPaToM wrote:Tak! Je to tu! V konferenčnom štvrťfinále dôjde k súboju Belasej a Letenskej šľachty. Ktorá zvíťazí?
Bratislava vs. Praha ... Slovensko vs. Česko ... moderátor vs. šerif
Potrebujete ešte ďalší dôvod, aby ste prišli na štadión???