I já se hlásím - viděl jsem Ela pouze v putyce,ale ještě se neválel...pupajdi13 wrote:kldně mail přepošlu,když to Elík posvětíps2512 wrote: chci taky viděéééééét

Moderator: Czech Moderators
I já se hlásím - viděl jsem Ela pouze v putyce,ale ještě se neválel...pupajdi13 wrote:kldně mail přepošlu,když to Elík posvětíps2512 wrote: chci taky viděéééééét
Já a zakulatil? Ten kulatej v tričku Teamu Herbalife je Tošapupajdi13 wrote:Ty vé,ty už maš našetřenou dvojku joBig El wrote:... Milionář jsem i já se svýma dvěma miliónama na kontě![]()
![]()
, i ty jeden obchodníku
Jinak jsem koukal nedavno na fotku,jak se pekně vyvaluješ vedle Toši na kanapi, jsi se nám nějak zakulatil ....nebo dospěl
![]()
no bodejť, tobě by se líbilo kupovat si od tomkyče hráče s max. BP 76 za necelé dvě mega...ps2512 wrote:ale dávat za hráče 30Mega se mi teda hnusí
tomkycz wrote:...zatím postupují jen hosté... Rád bych to za dvě hodiny změnil...
přesnětomkycz wrote:
no bodejť, tobě by se líbilo kupovat si od tomkyče hráče s max. BP 76 za necelé dvě mega...
Gratulka k postuputomkycz wrote:
uff, čekal jsem, že to bude těsné. Zajímavé určitě je, že se mi v 17´ zranilo CMko s výkonem 68 a nahradilo jej CMko s výkonem 69![]()
Litomerice losers Club de Fotbal 2 - 1 Brujeria
výkony: 142:139
Radost v týmu je veliká, přejít přes takto silný tým se nepovede každý den...
Pěkně.impossible wrote:Nase pohadka jeste nekonci!
Mission Impossible 3 - 2 FC MAROWITCH 139 - 137
Nebyt domacich fanousku a jejich podpory, nemuselo to dopadnout uplne dobre
dobře ty, gratulka. Co ten léblik poslední dobou vyvádí...impossible wrote:Nase pohadka jeste nekonci!
Jsem pěkně nasranej. Se na to podívej nesmyslná redka mi to posrala a ráno v lize jsem chytil dokonce dvě, dík randome . . .gratulace Íčkotomkycz wrote:dobře ty, gratulka. Co ten léblik poslední dobou vyvádí...impossible wrote:Nase pohadka jeste nekonci!